Super League 1, Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Ο ΠΑΣ πλέον ελπίζει μόνο στην επιστροφή των βαθμών

Super League 1, Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Ο ΠΑΣ πλέον ελπίζει μόνο στην επιστροφή των βαθμών

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κατώτερος των περιστάσεων στο κρίσιμο ματς με το Βόλο, έμεινε στο 0-0, περιμένοντας πλέον την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για να βρεθεί στα play off της Super League 1

5533395
Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα το χάριζε τη νίκη και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) κόντρα στον ανώτερο Βόλο, ο οποίος θα έχει το πλεονέκτημα στα Play Out.

Οι Ηπειρώτες τερμάτισαν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, όσους έχει και ο Αστέρας και πλέον ελπίζει την ανατροπή της ποινής του στην Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για να φτάσει τους 40 βαθμούς και να αφήσει τον ΟΦΗ εκτός Play Off.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cid0tz7y5eyp)


Ο Κώστας Μπράτσος κατέβασε τους γηπεδούχους με σύστημα 4-2-3-1. Ο Κλέιμαν ήταν στην εστία, Άλχο-Ρίνερ-Γκιουλέν-Μπαρτόλο στην άμυνα, Τσοκάνης-Μπαριέντος δίδυμο αμυντικών χαφ, ενώ ο Ορός είχε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Ο Φερνάντες και ο Ρεγκατέν ήταν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμής, ενώ ο δεύτερος σκόρερ της κανονικής διάρκειας Τομ Φαν Βέερτ ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής Μεταξάς παρέταξε την ομάδα τους Ηπειρώτες σε σχηματισμό 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λοντίγκιν, στα άκρα τη άμυνας οι Σάλιακας-Πίρσμαν και οι Κάργας-Εραμούσπε στην «καρδιά» αυτής. Δίδυμο στα αμυντικά χαφ ήταν ο και ο Στάνκο, δεξί εξτρέμ ο Λιάσος, αριστερό ο Γκαρντάφσκι και ο Σνάιντερ κινούταν περιφερειακά του Περέα.

Καλύτερος ο Βόλος - Δοκάρι ο ΠΑΣ
Ο Βόλος δοκίμασε για πρώτη φορά τα αντανακλαστικά του Λοντίγκιν στο 8' όταν ο Ρεγκατέν εκτέλεσε με δύναμη απευθείας ένα φάουλ μερικά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας των Ηπειρωτών μπλόκαρε με δυσκολία.

Στο 13' ο Μπαρτόλο έβγαλε τη σέντρα, ο Τσοκάνης πήρε την κεφαλιά όμως ο Λοντίγκιν απέκρουσε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (18') ο Μπαριέντος έκανε γέμισμα, ο Φαν Βέερτ πήρε την κεφαλιά και ο κίπερ των Ηπειρωτών μπλόκαρε.

Οι Θεσσαλοί μπορεί να είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Ο Μπαρτόλο έκανε εύκολο λάθος έξω
Κλείσιμο
από την περιοχή, ο Λιάσος έκλεψε τη μπάλα έβγαλε τον Σνάιντερ σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε, όμως ο Κλέιμαν έκανε την επέμβαση και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Γκιουλέν, Ρινέρ, Μπαρτόλο, Άλχο,Όρος (72΄ Νίνης), Ρεγκατέν, Φερνάντες (82' Πουρίτα), Τσοκάνης, Μπαριέντος (72' Κορέα), Φαν Βέερτ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Λιάσος (72΄ Μπρένερ), Στάνκο (58' Καραχάλιος), Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ (85' Mίνα), Ντομίνγκεθ, Περέα.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Υπό αστυνομική επιτήρηση το μνημόσυνο των τριών παιδιών στην Πάτρα - Ξεκινούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών

Πόσο «ευάλωτες» είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας απέναντι σε ενδεχόμενο χτύπημα των Ρώσων;


Η Βασίλισσα Ελισάβετ «αφήνει» το Μπάκιγχαμ - Θα ζήσει μόνιμα στο Κάστρο του Ουίνσδορ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης