Μετά τον Αργύρη Γιαννίκη παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και ο επί χρόνια υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης
Η αντικατάσταση του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία ήταν η πρώτη από τις αλλαγές που αναμενόταν να ακολουθήσουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.
Το Σάββατο το απόγευμα, πριν την έναρξη της προπόνησης στα Σπάτα, ο επί χρόνια υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους ανθρώπους της Ένωσης, καθώς και αυτός αποτελεί πλέον παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους.
Έτσι η τρίτη θητεία του Δημητριάδη ως γενικού αρχηγού και διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος παίρνει τέλος. Βρισκόταν στο συγκεκριμένο πόστο από την πρώτη μέρα της επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στη διοίκηση της Ένωσης, δηλαδή από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα. Στο παρελθόν σε ανάλογη θέση ήταν επίσης τη σεζόν 1998-1999 και την τριετία 2009-2012.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ο ίδιος ο Δημητριάδης δεν είχε μεγάλη επιθυμία να παραμείνει και προφανώς για να αποχαιρέτησε, και από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπήρχαν αντιστάσεις για να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.