Λίβερπουλ-Νόριτς 2-1: Ο Τσιμίκας... νίκησε Γιαννούλη- Τζόλη και πέρασε στους «8» του FA Cup - Δείτε τα γκολ

Λίβερπουλ-Νόριτς 2-1: Ο Τσιμίκας... νίκησε Γιαννούλη- Τζόλη και πέρασε στους «8» του FA Cup - Δείτε τα γκολ

Με τα δύο γκολ του Ιάπωνα επιθετικού, Τακούμι Μιναμίνο, η Λίβερπουλ έκανε το 13/15 και  πέρασε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας - Στους «8» προκρίθηκαν Σαουθάμπτον και Τσέλσι

tsimi
Χωρίς να «πατήσει γκάζι» η Λίβερπουλ νίκησε με 2-1 τη Νόριτς στο «Ανφιλντ» και λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του League Cup, συνεχίζει και στο Κύπελλο Αγγλίας.

Ο ελληνικός «εμφύλιος» (Τσιμίκας και Γιαννούλης βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων» και τον «καναρινιών» αντίστοιχα) ανέδειξε νικητή τον αριστερό φουλ μπακ των γηπεδούχων, με το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ να «καθαρίζει» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση στους «8» από το πρώτο 45λεπτο με τα δύο γκολ του Ιάπωνα επιθετικού, Τακούμι Μιναμίνο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci9qmhwqwnpt)


Η Σαουθάμπτον πήρε μεγάλη πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας επικρατώντας στο «Σεντ Μέρις» με 3-1 της Γουέστ Χαμ. Οι «Άγιοι» προηγήθηκαν με τον Περό στο 31΄, «απάντησαν» τα «σφυριά» στο 60΄ με τον Μάρκο Αντόνιο, αλλά στο 69΄ ο Γουόρντ-Πράους με πέναλτι έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Το ματς τελείωσε στο 90΄+5 με το τρίτο γκολ της Σαουθάμπτον από τον Μπρόϊα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci9pq12md80p)


Ο Τίμο Βέρνερ γλίτωσε την Τσέλσι από το «έμφραγμα» στο "Κένιλγουορθ Ρόουντ", όπου οδήγησε τους Λονδρέζους στην ανατροπή επί της Λούτον και με το τελικό 3-2 έστειλε την ομάδα του στους προημιτελικούς του FA Cup.



Τα αποτελέσματα των αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας:

Πιτέρμπορο-Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ Σίτι 2-1

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης