Επιστροφές στον ΠΑΟΚ εν όψει ΑΕΚ

Επιστροφές στον ΠΑΟΚ εν όψει ΑΕΚ

Ενισχυμένος από την παρουσία των Άκπομ, Αουγκούστο και Μουργκ ταξιδεύει στη Αθήνα ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στο εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League 1

5484944
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τρίτης (1/3), καθώς η κακοκαιρία άλλαξε την ώρα και το μέρος της τελευταίας προπόνησης πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.

Τα γήπεδα στη Νέα Μεσημβρία ήταν καλυμμένα με χιόνι(!), οπότε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μεταφέρθηκε στην Τούμπα για την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στον τομέα της τακτικής προσέγγισης του ντέρμπι στην Αθήνα και στις στατικές φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Μουργκ και Άκπομ που προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στην αποστολή, όπως και ο Αουγκούστο, αντίθετα με τον Μιτρίτσα που γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τον Ολιβέιρα που συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Εκτός αποστολής έμειναν με απόφαση του Λουτσέσκου οι Μιτρίτσα, Μιχάι, Α. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Κούτσιας και Ολιβέιρα.

Κλείσιμο
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός για το εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.


Ειδήσεις σήμερα:

«Θα καταστρέψουμε τη ρωσική οικονομία» είπε ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας, «προσέξτε τα λόγια σας» απάντησε ο Μεντβέντεφ

Ο απόλυτος τρόμος στο Κίεβο: Πανικόβλητοι πολίτες εγκαταλείπουν την πόλη

Απολύθηκε ο αρχιμαέστρος της Φιλαρμονικής του Μονάχου, Βαλέρι Γκεργκίεφ, επειδή δεν κατήγγειλε την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης