Σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά: Επικό «πικάρισμα» του Μαγκουάιρ στον κολλητό του, οπαδό της Λιντς - Δείτε τη φωτογραφία

Σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά: Επικό «πικάρισμα» του Μαγκουάιρ στον κολλητό του, οπαδό της Λιντς - Δείτε τη φωτογραφία

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε στο ντέρμπι κόντρα στη Λιντς και πόσταρε φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς με τον κολλητό του στην εξέδρα

maguire
Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί προς στιγμήν να αγχώθηκαν απέναντι στο σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα μιας και έχασαν προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά η καλή τους εμφάνιση οδήγησε σε δύο ακόμη γκολ με τα οποία επικράτησαν με σκορ 4-2 εκτός έδρας.

Ένα από τα γκολ της ομάδας πέτυχε ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος πανηγύρισε στα γόνατα μπροστά στους οπαδούς των γηπεδούχων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ένας από τους κολλητούς του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μαγκουάιρ πόσταρε στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ένα φωτογραφικό καρέ από το συμβάν, με ένα κεφάλι να φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει προστεθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Αν και ο Άγγλος διεθνής δεν σχολίασε κάτι στο αρχικό ποστ, η ξεκάθαρη επεξεργασία που έχει υποστεί η εικόνα κίνησε την περιέργεια των περισσότερων, αναγκάζοντας τον κεντρικό αμυντικό να απαντήσει την επόμενη ημέρα, γράφοντας κάτω από το αρχικό ποστ:

«Για όλους όσους ρωτάνε, είναι ο καλός μου φίλος, παθιασμένος οπαδός της Λιντς. Ήταν στο γήπεδο αλλά δεν ήταν στη φωτογραφία. Έλεγε πολλά μέσα στην εβδομάδα οπότε σκέφτηκα να τον προσθέσω».

Δείτε το ποστ:



Κλείσιμο
Γιατί στην Αγγλία, παρά τις συχνές παραφωνίες, το οπαδικό κίνημα έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα...

Την ίδια ώρα, στη χώρα μας η αθλητική συζήτηση  αφορά την οπαδική βία και την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την αντιμετώπισή της,  με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να ανακοινώνουν μια σειρά από διατάξεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνταγή γιατρού για τη χορήγηση όλων των φαρμάκων ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Το τραγούδι μανιφέστο κατά του Ερντογάν «θα περάσει κι αυτό το βάσανο» που ενοχλεί το περιβάλλον του «σουλτάνου»

Δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένα σχέδια για συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, λέει το Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης