Νεοζηλανδή έκανε... παγκόσμιο ρεκόρ με τρία αυτογκόλ σε μισή ώρα! - Δείτε βίντεο

Νεοζηλανδή έκανε... παγκόσμιο ρεκόρ με τρία αυτογκόλ σε μισή ώρα! - Δείτε βίντεο

Η Μικέιλα Μουρ, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα της Λίβερπουλ, έζησε την πιο εφιαλτική στιγμή της καριέρας της καθώς έκανε χατ τρικ με αυτογκολ στο διεθνές φιλικό με τις ΗΠΑ

Moore1
Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στις ΗΠΑ διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Shebelieves Cup» στο οποίο συμμετέχουν πέρα από την οικοδέσποινα και οι εθνικές ομάδες τη Τσεχίας, της Ισλανδίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν τη Νέα Ζηλανδία στο Κάρσον της Καλιφόρνιας με το ματς να λήγει 5-0 υπέρ των γηπεδούχων, ωστόσο η είδηση δεν ήταν ούτε ή νίκη ούτε το εύρος του σκορ.

Αλλά το γεγονός ότι το ημίχρονο είχε λήξει με 3-0 και τα τρία γκολ των ΗΠΑ ήταν αυτογκόλ που είχε σημειώσει η ίδια παίκτρια: Η 25χρονη στόπερ Μικέιλα Μουρ (με το Νο5 στη φωτό)!

Player Scores 3 Own goals within 30 minutes !!


Η Μουρ μόλις στο 5ο λεπτό σε προσπάθεια της να διώξει μια σέντρα βρήκε τη μπάλα με το καλάμι κι εκτέλεσε την τερματοφύλακα της, ενώ μετά από 80 δευτερόλεπτα (!!!) πέτυχε και το δεύτερο αυτογκόλ όταν μετά από κεφαλιά αντιπάλου η μπάλα την βρήκε στο πρόσωπο και κατέληξε στα δίχτυα.

Κλείσιμο
Χρειάστηκε να περάσουν 30 λεπτά για να... χτυπήσει ξανά η Μουρ, η οποία έχοντας σκοράρει με το δεξί και με το κεφάλι, φρόντισε να δείξει ότι δεν το έχει ούτε με το αριστερό!

Στο 36' η παράλληλη σέντρα τη βρήκε μόνη χωρίς πίεση αντιπάλου μπροστά από την εστία της ομάδας της και μ' ένα επικό τσαφ πλάσαρε εύστοχα για το 3-0!

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μουρ έγινε αλλαγή με τις ΗΠΑ να πετυχαίνουν άλλα δύο γκολ στο 51' και στο 90'+3 για το τελικό 5-0.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης