St. Petersburg Open , Σάκκαρη - Κονταβέιτ 1-2(7-5,6-7,5-7): «Αυτοκτόνησε» η Μαρία - Δείτε βίντεο

St. Petersburg Open , Σάκκαρη - Κονταβέιτ 1-2(7-5,6-7,5-7): «Αυτοκτόνησε» η Μαρία - Δείτε βίντεο

Η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-2 στο 3ο σετ αλλά ηττήθηκε μετά από 3 ώρες  με 5-7, 7-6 (4), 7-5 από την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης - «Πέφτει» στο Νο8 η Ελληνίδα τενίστρια

sakkari_konta
Την κούπα μέσα από τα χέρια της έχασε η Μαρία Σάκκαρη στην Αγία Πετρούπολη. 

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 5-7, 7-6 (4),7-5 από την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό της Κυριακής και την Δευτέρα (14/2) από το Νο7 θα "πέσει" στο Νο8. 



Κλείσιμο
Η Μαρία Σάκκαρη πήρε με σπουδαία ανατροπή το 1ο σετ, έχασε το 2ο σετ στο τάι μπρέικ και στο 3ο προηγήθηκε με 5-2. Θα φτάσει δυο πόντους μακριά από τον τίτλο αλλά η Κονταβέιτ με μπρέικ θα επιστρέψει από το 2-5 και με νέο μπρέικ θα "κλειδώσει" το παιχνίδι. 



Η Εσθονή έφτασε στις 20 σερί νίκες σε indoor hard τουρνουά, στις 6 κούπες και θα είναι το νέο Νο6. Από την άλλη η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την 2η σερί ήττα της σε τελικό από την Κονταβέιτ και πλέον έχει 1/4 σε τελικούς στην καριέρα της. 

Αυτή ήταν η 7η νίκη της Κονταβέιτ επί της Σάκκαρη. 

Τα συγχαρητήρια της Μαρίας στην φίλη της 

Μετά από το φινάλε του τελικού η Μαρία Σάκκαρη αν και απογοητευμένη παραδέχτηκε το σπουδαίο παιχνίδι της καλής φίλης της και την συνεχάρη. «Είναι απογοητευτικό για μένα, αλλά στ' αλήθεια το αξίζεις. Έπαιξες σπουδαίο τένις και έδειξες χαρακτήρα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν είμαστε καλές φίλες και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για σένα, για τα επιτεύγματά σου. Είμαι χαρούμενη για την ομάδα σου. Είσαι πολύ καλή παίκτρια, αλλά είσαι και πάρα πολύ καλός άνθρωπος, που για μένα μετράει περισσότερο. Συγχαρητήρια!», είπε η Μαρία. 





Ανατροπή για την Σάκκαρη!

Η Ανέτ Κονταβέιτ θα ξεκινήσει με love service game και θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο και η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα φτάνει σε μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ αλλά το σβήσει η Εσθονή που θα πάει στο 2-1 αλλά η Σάκκαρη με 2ο love game ισοφαρίζει σε 2-2.

Η Εσθονή θα φτάσει στο 3-2 και με μπρέικ (με την 3η ευκαιρία) θα πάει στο 4-2.




Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 9ο γκέιμ και με μπρέικ θα μειώσει σε 5-4! Με love service game επιστρέφει από το 2-5 και ισοφαρίζει σε 5-5! H Ελληνίδα θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ μετά από διπλό λάθος της Εσθονής και με νέο διπλό λάθος θα φτάσει με μπρέικ στο 6-5!

Με άψογο τρόπο η Μαρία Σάκκαρη ολοκληρώνει την ανατροπή για το 7-5! Το σετ είχε διάρκεια 48'. Η Μαρία Σάκκαρη είχε 18 winners και 12 αβίαστα λάθη και η Ανέτ Κονταβέιτ είχε 18-23.

Είχε απαντήσεις η Κονταβέιτ!

Η Μαρία αρχίζει με μπρέικ στο 2ο σετ και με άνεση θα φτάσει στο 2-0 έχοντας κερδίσει 7 συνεχόνεμα γκέιμ!

Τρία νέα μπρέικ πόιντ για την Σάκκαρη στο 3ο γκέιμ αλλά θα τα σβήσει η Κονταβέιτ και θα μειώσει σε 2-1. Είναι η ώρα της Κονταβέιτ να φτάσει σε διπλό μπρέικ πόιντ αλλά θα το σβήσει η Σάκκαρη. Επιμένει με νέο μπρέικ πόιντ η Εσθονή αλλά θα πει "όχι" η Ελληνίδα.

Τελικά η Σάκκαρη θα κρατήσει το σερβίς της για το 3-1 στο πιο δύσκολο γκέιμ στο σετ. Η Κονταβέιτ θα μειώσει σε 3-2. Με μπρέικ η Εσθονή θα ισοφαρίσει σε 3-3 και θα προηγηθεί με 4-3 με το σερβίς της.

Η Ελληνίδα επιστρέφει για το 4-4 αλλά πλέον δεν έχει προβάδισμα με μπρέικ. Η Μαρία θα ισοφαρίσει σε 5-5 και θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 11ο γκέιμ. Το σβήνει η Ανέτ για να προηγηθεί με 6-5.

Η Κονταβέιτ θα φτάσει σε μπρέικ (σετ) πόιντ αλλά η Σάκκαρη το σβήνει και θα οδηγήσει το σετ στο τάι μπρέικ!

Με μίνι μπρέικ η Εσθονή θα προηγηθεί με 2-0 και με νέο μίνι μπρέικ θα πάει στο 4-3. Η Κονταβέιτ θα έχει τριπλό σετ πόιντ και με την 2η ευκαιρία της θα κλείσει το σετ στο 7-6 (4) και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Η Σάκκαρη είχε 32 αβίαστα λάθη και η αντίπαλος της μόλις 19.

Το σετ της νίκης

Το 3ο σετ θα αρχίσει με μαραθώνιο σέρβις γκέιμ για την Ελληνίδα που θα το κατακτήσει τελικά (1-0) και θα φτάσει στο 2-0 με μπρέικ. Θα κρατήσει το σερβίς της για το 3-0 αλλά η Κονταβέιτ θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ.

Η Σάκκαρη θα το σβήσει και θα τα καταφέρει και στο επόμενο (3ο) για να πάει στο 4-1! Με σπουδαία εμφάνιση στο 7ο γκέιμ θα φτάσει στο 5-2 αλλά η Ανέτ Κονταβέιτ θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 9ο.

Με μπρέικ η Εσθονή θα μειώσει σε 5-4 και με το σερβίς της θα ισοφαρίσει σε 5-5. Νέο μπρέικ πόιντ για το 5-6 και θα κλείσει το παιχνίδι στο σερβίς της η Κονταβέιτ.


Ειδήσεις σήμερα:

«Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο Γιαννόπουλο», λέει η Φωτεινή Ψυχίδου

Στον εισαγγελέα η μητέρα του 7χρονου Ανδρέα - «Δεν είδα, δεν άκουσα τίποτα» υποστηρίζει για τη δολοφονία του παιδιού της

Οικονόμου: Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο απέναντι στην ακρίβεια, από την αντιπολίτευση ακούμε ευχολόγια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης