Πρόβλημα με Αραούχο στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρόβλημα με Αραούχο στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό την Κυριακή (13/02, 19:30), καθώς ο Αργεντινός επιθετικός ταλαιπωρείται από οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού του

αραουχο_1
Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (13/02, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες ο Αργύρης Γιαννίκης, όπως φαίνεται, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Σέρχιο Αραούχο.

Ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός γυμνάστηκε ατομικά την Παρασκευή (11/02) λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού του, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα οι Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς προπονήθηκαν ατομικά, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Κλείσιμο
Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους στα Σπάτα για το μεσημέρι του Σαββάτου (17:00), όπου τότε θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πολλά τα ερωτήματα για τα τρία αδέρφια στην Πάτρα - «Καταρρέουν σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς εξήγηση»

Πούτιν-Μακρόν: Κι όμως υπήρχε λόγος που κάθισαν 4 μέτρα μακριά

Η Adele μεθυσμένη έκανε pole dancing και πέταξε το σακάκι της σε γκέι κλαμπ του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης