Χωρίς Τσόλακ, Μιχαηλίδη η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου
Εκπλήξεις από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον καταρτισμό της αποστολής του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ καθώς ο Ρουμάνος δεν συμπεριέλαβε τους Μιχαηλίδη, Τσόλακ ενώ επέλεξε τον νεαρό Κούτσια
Με αμυντικά θέματα θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αναμέτρηση στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα, ενώ στη Θεσσαλονίκη έμειναν και οι Εσίτι, Τσόλακ και Ζαμπά.
Εκτός αποστολής έμειναν φυσικά και οι Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα, που είναι τραυματίες.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ:
Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας Aουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Κούτσιας.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.