Χωρίς τον Λούντκβιστ για τον επόμενο μήνα ο Παναθηναϊκός
Ο Ραμόν Λούντκβιστ υπέστη ρήξη μηνίσκου, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα χρειαστεί να μείνει εκτό δράσης για ένα μήνα
Άτυχος στάθηκε στην Τούμπα ο Ραμόν Λούντκβιστ. Ο Σουηδός μέσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και έγινε αλλαγή. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου.
Αυτό σημαίνει πως θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτό δράσης για ένα μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Πως πιθανότατα θα επιστρέψει στα play offs (αν μπει στην εξάδα το «τριφύλλι») και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Τραυματίας από το γήπεδο του ΠΑΟΚ αποχώρησε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο διεθνής χαφ έχει υποστεί σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής (13/2) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για το πρωτάθλημα.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας