Σοσιεδάδ - Μπέτις 0-4: Για δεύτερη φορά στον 21ο αιώνα στα ημιτελικά του Copa del Ray οι Βερδιμπλάνκος

Η Μπέτις υπέβαλε τη Σοσιεδάδ στη βαρύτερη εντός έδρας ήττα της στον θεσμό εδώ και 65 χρόνια και επέστρεψε στους «4» μετά το 2019

Καταιγιστική και με το εισιτήριο ανά χείρας για τα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι. Με μία εμφάνιση-«όνειρο» και τις επιθετικές μηχανές σε «τρελές» στροφές, οι Βερδιμπλάνκος υπέβαλαν τη Σοσιεδάδ στη βαρύτερη εντός έδρας ήττα της στον θεσμό εδώ και 65 χρόνια (0-4) και επέστρεψε στους «4» μετά το 2019.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε τον πρώτο λόγο από το ξεκίνημα, παίρνοντας τα ηνία του σκορ στο 12' από γκολ του «καυτού» Χουάνμι (16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, η καλύτερη σεζόν του). Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 0-2 στο 57', αν και ενδιάμεσα είχε προηγηθεί η φάση-«σκάνδαλο» που μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι. Στο 39' ο Γιανουζάι έφερε το ματς στα ίσα από ασίστ του Ογιαρθάμπαλ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Η γραμμή του VAR, όμως, έδειχνε εμφανώς ότι ο Μπαρτρά κάλυπτε τον παίκτη των γηπεδούχων, σε μια φάση που ξεσήκωσε το ισπανικό κοινό.



Ωστόσο, από το γκολ του Χουάνμι και το 0-2 η Σοσιεδάδ δεν είχε την παραμικρή απάντηση και οι Βερδιμπλάνκος την τιμώρησαν με ακόμα δύο γκολ. Ο Γουίλιαν Ζοσέ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 83' και ο Ρουμπιάλ έβαλε το κερασάκι στην... τούρτα στο 87', σφραγίζοντας τεράστια πρόκριση στην ομάδα του που στοχεύει πλέον στον πρώτο της τελικό μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.




Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr