Δείτε το γκολ της χρονιάς με την πλέον απίθανη καραμπόλα

Δείτε το γκολ της χρονιάς με την πλέον απίθανη καραμπόλα

Ο Καναδός Ατίμπα Χάτσινσον πέτυχε ένα από τα πιο παράξενα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ανοίγοντας το σκορ κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Canada2
Ο Καναδάς πανηγύρισε την 6η συνεχόμενη νίκη του στον προκριματικό όμιλο της Βορείου Αμερικής κι έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επιστροφή του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Καναδοί, που για τελευταία φορά αγωνίστηκαν σε Μουντιάλ το μακρινό 1986 στο Μεξικό, είναι στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από ΗΠΑ και Μεξικό με το τελευταίο τους τρίποντο να έρχεται με την εκτός έδρας νίκη με 2-0 στο Σαλβαδόρ.

Μια νίκη που ήρθε πολύ δύσκολα καθώς μέχρι το 66' το σκορ ήταν στο 0-0 αλλά σ' εκείνο το χρονική σημείο ο Ατίμπα Χάτσινσον έστειλε με απίθανο τρόπο τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Τέτοια καραμπόλα για να καταλήξει η μπάλα στο βάθος της εστίας δεν έχει ξαναγίνει με τον Χάτσινσον να σκοράρει πεσμένος στο έδαφος μετά από κόντρα με αντίπαλο κι αφού η μπάλα είχε βρει πιο μπροστά και το δοκάρι.

Δείτε το βίντεο και απολαύστε ένα πραγματικά απίστευτο γκολ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης