Μόνον ασπρόμαυρες φωτογραφίες σήμερα από τους αγώνες της Super League 1 σε ένδειξη πένθους για τον Άλκη

Μόνον ασπρόμαυρες φωτογραφίες σήμερα από τους αγώνες της Super League 1 σε ένδειξη πένθους για τον Άλκη

Ως «απειροελάχιστη ένδειξη πένθους αλλά και οργής», όπως είπε ο φωτορεπόρτερ και φωτογράφος της ομάδας του Άρη, Δημήτρης Τοσίδης, από το σημερινό (02/02) παιχνίδι των «κίτρινων» κόντρα στην Ένωση, αλλά και από όλα τα ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League 1 θα ανέβουν μονάχα ασπρόμαυρες φωτογραφίες

5498724
Τα ξημερώματα της Τρίτης η είδηση της δολοφονίας του μικρού Άλκη βύθισε στο πένθος μια ολόκληρη κοινωνία. Ένας νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή κοντά στο Χαριλάου. Ένα 19χρονο παιδί, ένας έφηβος, έπεσε θύμα μιας δολοφονίκης ενέδρας με φασιστικά χαρακτηριστικά. Απάντησε «Άρης» στην ερώτηση των δολοφόνων του, κι αυτό ήταν αρκετό για αυτούς, για να του κόψουν το νήμα της ζωής.

Σήμερα (02/02), οι δικοί του άνθρωποι του τον αποχαιρέτησαν στο Κοιμητήριο της Βέροιας, και δεκάδες άλλοι άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη του, ένα σημείωμα, δύο λόγια από καρδιάς, για έναν ακόμα νέο άνθρωπο που έσβησε στα χέρια του μίσους. Στη σκιά του πένθους, η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά. Λίγα μέτρα από το σημείο που «έφυγε» ο Άλκης, ο αγαπημένος του Άρης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Το σωματείο των φωτορεπόρτερ ως μια μικρή ένδειξη αγανάκτησης, πένθους κι οργής, αποφάσισε ότι τη σημερινή ημέρα, αυτή την αγωνιστική, που το «όμορφο παιχνίδι» ελάχιστη σημασία έχει μπροστά στην ψυχή που χάθηκε, όλες οι φωτογραφίες θα είναι ασπρόμαυρες.

Ο φωτορεπόρτερ και φωτογράφος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε σχετικά (μεταξύ άλλων): «Ως απειροελάχιστη ένδειξη πένθους αλλά και οργής, όλοι οι φωτορεπόρτερ που καλύπτουμε το σημερινό παιχνίδι φωνάζουμε 'ΩΣ ΕΔΩ' και θα ανεβάσουμε μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες γιατί το χρώμα εξατμίστηκε. Αλλά σας υπόσχομαι ότι θα το φέρουμε πίσω»



Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Στα σκαριά και δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο στην Τουρκία μετά το Άκουγιου

Οδηγίες για την πιθανή επίθεση λύκου στον Διόνυσο δίνει η οργάνωση «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»

«Τι άλλο θέλετε;» είπε ο Άδωνις κι έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ τη σελίδα από την αρχειοθέτηση για τη σκευωρία Novartis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης