Οι «κακοί δαίμονες» του Τσιτσιπά στο παγκόσμιο τένις έχουν ονοματεπώνυμο

Οι «κακοί δαίμονες» του Τσιτσιπά στο παγκόσμιο τένις έχουν ονοματεπώνυμο

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Ράφα Ναδάλ είναι οι δυο τενίστες που έχουν κερδίσει τις περισσότερες (7) φορές τον Στέφανο Τσιτσιπά στην καριέρα του

tsitsipas_0
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για 3η φορά στην καριέρα του δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open. 

Το 2019 ήταν πιτσιρικάς και τον είχε βγάλει νοκ άουτ ο Ράφα Ναδάλ. Το 2021 έπεσε πάνω στον Ντανίλ Μεντβέντεφ που έτρεχε ένα απίθανο σερί νικών και το 2022 αν και φαινόταν ότι είναι πιο κοντά στον Ρώσο έμεινε και πάλι εκτός τελικού. 



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σ' ένα τουρνουά που δεν υπήρχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ντομινίκ Τιμ αλλά και ο Ρότζερ Φέντερερ, που δεν είναι πλέον φόβητρο για εκείνον, έμεινε εκτός τελικού και έδειξε πως ο Ρώσος είναι ένα σκαλί παραπάνω από εκείνον. 

Οι κακοί δαίμονες 

Ο Έλληνας και ο Ρώσος τενίστας δεν έχουν καλές σχέσεις εκτός κορτ αλλά και μέσα στο κορτ ο Μεντβέντεφ έχει κάνει "πελάτη" τον Έλληνα. Το rivalry τους ξεκίνησε με τον Ρώσο να έχει 5-0 νίκες και πλέον τα πράγματα είναι στο ίδιο επίπεδο και πάλι. 
Κλείσιμο

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να έχει πετύχει 2 νίκες αλλά η διαφορά τους μετά από το Australian Open 2022 είναι πάλι στο +5! Σε 9 αγώνες ο Ρώσος έχει 7 νίκες και ο Έλληνας μόλις 2. 

Πλέον οι δυο παίκτες από τους οποίους ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τις περισσότερες ήττες στην καριέρα του είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Ράφα Ναδάλ.  Τόσο ο Ρώσος όσο και ο Ισπανός είναι στο 7-2. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει παίξει σε τελικό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για να χάσει τίτλο αλλά από τον Ράφα Ναδάλ έχει χάσει 3! 

Ο Ισπανός είναι στα τελειώματα της καριέρας του αλλά με τον Ρώσο θα δώσουν ακόμη πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να βρει λύσεις για να κερδίσει μεγάλους τίτλους.  Υπερτερεί στο χώμα αλλά ο Μεντβέντεφ έδειξε το 2021 ότι έχει βελτιωθεί και εκεί. 

Πλέον σε Grand Slam που δίνουν βαθμούς και δόξα ο Μεντβέντεφ είναι στο 3-1 με τον Έλληνα. 

Ακολουθεί ο Νόβακ 

Στη λίστα με τους παίκτες που έχουν κερδίσει τις περισσότερες φορές τον Έλληνα ακολουθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο Σέρβος έχει 6 νίκες σε 8 παιχνίδια όμως ο Έλληνας έχει να λέει ότι κέρδισε κάποτε τον Νόλε όταν ήταν στο Νο1. Συνέβη στην Σανγκάη.

Ακολουθεί με 5 νίκες σε 8 παιχνίδια ο Ντομινίκ Τιμ αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κερδίσει απέναντι του το ATP Finals 2019.  

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στη Γαλλία - Βρήκαν νεκρό 10χρονο μέσα σε βαλίτσα, βασική ύποπτη η μητέρα του

Εισαγγελική παρέμβαση για 41χρονη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο για δέκα μέρες

Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα «στοχοποιούν» οι καταιγίδες από το πρωί του Σαββάτου, λέει ο Λαγουβάρδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης