Ποια είναι η εντυπωσιακή Ντάνιελ Κόλινς που προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open

Ποια είναι η εντυπωσιακή Ντάνιελ Κόλινς που προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open

Η 28χρονη Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς ζει το όνειρο της στη Μελβούρνη αφού διεκδικεί τον πρώτο Major τίτλο της καριέρας της - Η μάχη με την ενδομητρίωση, οι σπουδές της, το παιδί φαινόμενο και ο πρώην ποδοσφαιριστής που την έχει μαγέψει

danielle-collins-02
Το όνειρο της ζει αυτές τις ημέρες στη Μελβούρνη και στο Australian Open η Ντανιέλ Κόλινς.

Αν και Αμερικανίδα δεν είναι από τις πλέον γνωστές τενίστριες αλλά είναι από εκείνες τις αθλήτριες που επέμειναν και ... νίκησαν.



Η Ντανιέλ Κόλινς έφτασε στα 28 της για να προκριθεί σε τελικό Grand Slam που ήταν ένα μεγάλο της παιδικό όνειρο.

Κλείσιμο
Τα κατάφερε στο Australian Open, βγάζοντας νοκ άουτ την νικήτρια του Roland Garros, Ίγκα Σβιόντεκ, και θα παλέψει το Σάββατο (29/1) στον τελικό απέναντι στην δυνατή Άσλεϊ Μπάρτι.

H Αμερικανίδα που εκτός από σπουδαία τενίστρια είναι και εντυπωσιακή κοπέλα δεν της αρέσει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της. Απλά θέλει να κάνει την δουλειά της.

Παίζει τένις από τα 3 της χρόνια και ξεκίνησε με παρακίνηση του πατέρα της.

Ξεχώρισε από μικρή και στο τένις και στα γράμματα. Σπούδασε δημοσιογραφία αλλά και διοίκηση επιχειρήσεων και ως τενίστρια στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια κατέκτησε 2 τίτλους NCAA στο απλό. Γεννήθηκε στην Αγία Πετρούπολη, όχι της Ρωσίας αλλά της Φλόριντα.

Το 2018 θα διαγνωστεί με ρευματοειδή αρθρίτιδα αλλά θα το ξεπεράσει. Το 2021 υποβλήθηκε σε για τη θεραπεία της ενδομητρίωσης αλλά τα κατάφερε.

«Πάντα υπάρχουν περίοδοι που υποφέρω, αλλά θυμάμαι πριν δύο χρόνια να έχω ξυπνήσει στον ύπνο μου και να πηγαίνω οδηγώντας σε φαρμακείο για να πάρω αντιφλεγμονώδη ώστε να βγάλω τη νύχτα. Έχει υπάρξει φορά που δεν μπορούσα να ανέβω τα σκαλιά για να μπω στο αεροπλάνο για το επόμενο τουρνουά.



Άλλες φορές αναγκάστηκα να αποσυρθώ την ώρα του αγώνα γιατί ένοιωθα μαχαιριές από την πλάτη ως τα πόδια γιατί η μήτρα μου είχε γυρίσει πίσω και πίεζε το ισχιακό μου νεύρο. Ηξερα ότι θα πρέπει να αποσύρομαι συχνά από αγώνες γιατί το σώμα μου δεν μου επιτρέπει να προπονούμαι πάντα όπως θέλω για να είμαι ανταγωνιστική» θα πει η Κόλινς.

Στην επαγγελματική της καριέρα έχει φτάσει έως το Νο23 αλλά από την Δευτέρα (31/1) θα είναι το νέο Νο10 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στον τελικό του Australian Open. Μέσα στο 2021 κατέκτησε δυο τίτλους που είναι και οι μοναδικοί στην καριέρα της.

«Αισθάνομαι καταπλητικά. Δουλεύω χρόνια για να φτάσω εδώ. Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι», θα δηλώσει η ίδια μετά από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Μελβούρνης. Από την Αυστραλία είναι και το αγόρι της.

Είναι ο Αυστραλός Τομ Κουτς που υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη χώρα του. Γνωρίστηκαν το 2019 στο Ακαπούλκο και έκτοτε είναι μαζι. Ζουν στην Φλόριντα και είναι ο προσωπικός της γυμναστής.

Ο Τομ θα πει για την μεγάλη επιτυχία της συντρόφου του:«Αυτό που πιθανότατα την έκανε να λειτουργεί τόσο καλά είναι ότι η Ντανιέλ είναι τόσο αφοσιωμένη, πειθαρχημένη και παρακινημένη. Αυτό κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα στη σχέση και μάλλον ήταν το κλειδί για όλα».

H όμορφη τενίστρια δεν έχει κάποιον προπονητή πλήρους απασχόλησης αυτή την περίοδο στο πλευρό της!

Λατρεύει την θάλασσα και εκτός απο το τένις έχει... τρέλα με το ψάρεμα. 


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά… στην τσέπη βάζουν οι τιμές σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα

Τηλεκπαίδευση σήμερα στα σχολεία - Τι ισχύει για τα πανεπιστήμια

Ανοίγει πλήρως η Αττική Οδός στις 8 το πρωί -Διέλευση χωρίς διόδια ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης