Copa Africa: Στα προημιτελικά η Σενεγάλη, απέκλεισε το Πράσινο Ακρωτήρι

Copa Africa: Στα προημιτελικά η Σενεγάλη, απέκλεισε το Πράσινο Ακρωτήρι

Με πρωταγωνιστή τον Μανέ η Σενεγάλη είναι στα προημιτελικά του Copa Africa - Νίκησε με 2-0το Πράσινο Ακρωτήρι με τον Σισέ να παραμένει στο Καμερούν και τον Ροντρίγκες να επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Senegal
Με ηγέτη τον Σαντιό Μανέ, η Σενεγάλη είναι στα προημιτελικά του Copa Africa. Νίκη 2-0 κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ο Σισέ δεν αγωνίστηκε, αντίθετα ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν βασικός, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να προκριθεί. Ετσι, όπως και ο Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και ο Ονιεκούρου επιστρέφουν άμεσα στα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Μανέ στο 54' συγκρούστηκε με τον αντίπαλο γκολκίπερ, Βοζίνια, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με εννέα παίκτες, καθώς στο 21' είχε αποβληθεί και ο Αντράντε.



Κλείσιμο
Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ συνέχισε να αγωνίζεται και στο 63' άνοιξε το σκορ με ένα φανταστικό πλασέ. Μετά την παρέμβαση του VAR το γκολ μέτρησε στο 68'.

Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα (70') ο Μανέ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αποχώρησε. Ο Ντιένγκ πήρε τη θέση του και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-0.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης