Ο Νέβιλ αποκάλυψε ότι πίεσε τον Τζέραρντ για να παίξει στη Γιουνάιτεντ

Ο Νέβιλ αποκάλυψε ότι πίεσε τον Τζέραρντ για να παίξει στη Γιουνάιτεντ

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να πείσει τον Στίβεν Τζέραρντ να παίξει στους "'Κόκκινους Διαβόλους"

nevil
Πως θα σας φαινόταν ο Στίβεν Τζέραρντ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; 

Σίγουρα θα είχε κατακτήσει κάτι που του έλειψε από την τεράστια καριέρα του. Το πρωτάθλημα Αγγλίας. Προσπάθησε αλλά δεν έφτασε στην κορυφή της Premier League με την Λίβερπουλ αν και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Στίβεντ Τζέραρντ έμεινε πιστός στην Λίβερπουλ για 25 χρόνια και στα 35 του σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Στην διάρκεια αυτών των χρόνων, όπως αποκαλύπτει ο Γκάρι Νέβιλ, πιέστηκε για να αλλάξει στρατόπεδο και να γίνει ένας από τους "Κόκκινους Διαβόλους". 



Αυτό δήλωσε στο Sky Sports ο Γκάρι Νέβιλ. 

«Είχα μιλήσει και με τον Σίρερ όταν ακόμα ήμουν αρκετά πιτσιρικάς κατά την διάρκεια του Euro 1996 και φυσικά δεν είχε νόημα αυτή η συζήτηση. Όταν μίλησα με τον Ρούνεϊ ήξερα ότι δεν έπρεπε να τον πιέσω πολύ γιατί ήταν πιο νεαρός από εμένα, όμως, με τον Τζέραρντ ήταν ... ευθεία επίθεση!

Ήθελα να τον πάρουμε από τη Λίβερπουλ. Μου είπε ότι αν το έκανε αυτό δεν θα μπορούσε καν να επιστρέψει στην πόλη αυτός και η οικογένεια του. Βέβαια δεν φάνηκε τόσο πιστός όταν τον προσέγγισε ο Τέρι, με εκείνον μίλησε περισσότερη ώρα, με εμένα μίλησε 30 δευτερόλεπτα», είπε ο Νέβιλ. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης