Ο Ρόι Χότζον ο νέος προπονητής της Γουότφορντ

Ο Ρόι Χότζον ο νέος προπονητής της Γουότφορντ

Ο Ρόι Χότζον έπειτα από αρκετούς μήνες ξεκούρασης επιστρέφει στους πάγκους με στόχο να κρατήσει την Γουότφορντ στην Premier League

Εθνική Αγγλίας: Μένει στα «λιοντάρια» ο Χότζον
Ο Ρόι Χότζον στα 74 του χρόνια αντικαθιστά τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο των «hornets» αναλαμβάνοντας άλλη μια δύσκολη αποστολή στην προπονητική του καριέρα.

Να κρατήσει, δηλαδή, την ομάδα στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, με τους «αετούς» να βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι απολύθηκε έπειτα από 112 μέρες θητείας αφού τελικά η επιλογή που έκανε η οικογένεια Πότσο που βρίσκεται στην ιδιοκτησία, αποδείχθηκε στο γήπεδο λανθασμένη.

Ο Χότζον είχε αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι έχοντας καταφέρει σε καθεμιά από τις τέσσερις αγωνιστικές περιόδους που βρέθηκε στο Selhurst Park να διατηρήσει τον σύλλογο σε επίπεδο Premier League.

Τώρα, καλείται να το κάνει και ως κόουτς της Γουότφορντ, όντας ο τρίτος που αναλαμβάνει το κλαμπ την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Οι «hornets» είχαν ξεκινήσει με τον Σίσκο Μουνιόθ, όμως αυτός απομακρύνθηκε τον Οκτώβρη...

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης