Κύπελλο ποδοσφαίρου: Χωρίς αρκετούς βασικούς, αλλά με Φαντιγκά ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Χωρίς αρκετούς βασικούς, αλλά με Φαντιγκά ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο

Με νέο πρόσωπο τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τετάρτης (19/1, 15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο

Fadinga
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Τετάρτη (19/1, 15:00, CS2) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο 21 ετών Γάλλος μεσοεπιθετικός Μπαντιουγκού Φαντικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς, όπως τους Βατσλίκ, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά και Μασούρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουχαλάκης είναι τραυματίας, οι Κούντε, Ροντρίγκες, Σισέ, Ονιεκούρου και Αγκιμπού βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα, ενώ δεν υπολογίζονται Μάρκοβιτς - Σεμέδο.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε τους παρακάτω παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο».

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με τον Παναιτωλικό. / The squad players selected ahead of the match against Panetolikos. 🔴⚪️ #Olympiacos #GreekCup #PANOLY #Football #FootballGame #SquadList

Posted by Olympiacos FC on Tuesday, January 18, 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης