Έτοιμος ν' αγωνιστεί ένα χρόνο μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του ο Ελαμπντελαουί

Έτοιμος ν' αγωνιστεί ένα χρόνο μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του ο Ελαμπντελαουί

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, έχει εισέλθει κανονικά στις προπονήσεις της Γαλατά και είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά ένα χρόνο μετά από το ατύχημα του

ΟΜΑΡ
Έτοιμος ν' αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της Γαλατασαράι είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. 
Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μάτια από πυροτέχνημα που έσκασε στα χέρια του την πρωτοχρονιά του 2021  και υπήρχαν φόβοι να ολοκληρώσει πρόωρα την καριέρα του. 

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε στις προπονήσεις της Γαλατά έχοντας καλλυμένο το ένα του μάτι. Τον Νοέμβριο είχε σοκάρει με το μήνυμά του στα social media. «Ήμουν τυφλός, τώρα πια βλέπω και θα επιστρέψω στο γήπεδο». Αυτό είχε γράψει πριν από δύο μήνες ο Νορβηγός διεθνής μπακ, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μάτια από πυροτεχνήματα πριν από έναν χρόνο.

Το ποστάρισμά του, όμως, στις 14/1 του 2022 είναι ξεχωριστό. Ιδιαίτερο. Και θα πρέπει να γεμίζει με χαμόγελο όλο τον κόσμο, καθώς ο ίδιος επέστρεψε στην Πόλη από την Αμερική όπουθ βρέθηκε για επανέλεγχο της κατάστασής του.



«Αισθάνομαι υπέροχα με το να είμαι πίσω», έγραψε ο άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού, έχοντας ανεβάσει μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες του από το γήπεδο, όπου φαίνεται να φοράει ειδικά γυαλιά.

Θυμίζουμε ότι η κατάσταση του Ομάρ ήταν πολύ σοβαρή και το αν θα επέστρεφε στα γήπεδα μόνο βέβαιο δεν ήταν. Τα λόγια του γιατρού, Βεντάτ Καγιά, που τον είχε εξετάσει είναι απολύτως χαρακτηριστικά για την τότε κατάστασή του.

«Τώρα βλέπει και είναι πολύ καλύτερα απ' ότι ήταν χθες. Όμως, δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα για το πως θα είναι στο μέλλον η όρασή του κι αν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Κλείσιμο
Η όραση μπορεί ν' αλλάξει, έχει υποστεί έγκαυμα και αυτή τη στιγμή του κάνουμε θεραπεία. Του καθαρίσαμε το μάτι και έχει κάνει τεράστια διαφορά αυτό. Θα το πάμε βήμα – βήμα. Θα ξανακάνουμε καθαρισμό και θα δούμε και αύριο πως πηγαίνουν τα πράγματα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης