Australian Open: Το όνομα του Τζόκοβιτς «εξαφανίστηκε» από τη λίστα των προπονήσεων

Australian Open: Το όνομα του Τζόκοβιτς «εξαφανίστηκε» από τη λίστα των προπονήσεων

Το σίριαλ του ανεμβολίαστου Σέρβου τενίστα οδεύει στην 9η ημέρα και ακόμα παραμένει άγνωστο αν ο υπουργός Μετανάστευσής της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, θα ζητήσει την απέλαση του

nole
Το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς «εξαφανίστηκε» μυστηριωδώς από τη λίστα των παικτών που είχαν προγραμματιστεί για προπονήσεις στο Melbourne Park το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Νο. 1 τενίστας στον κόσμο, αναμενόταν να βρίσκεται στο κεντρικό γήπεδο, με τα ΜΜΕ να έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν για 15 λεπτά και να τραβήξουν πλάνα από την προπονησή του.

Το σίριαλ του ανεμβολίαστου Σέρβου τενίστα οδεύει στην 9η ημέρα και ακόμα παραμένει άγνωστο αν ο υπουργός Μετανάστευσής της Αυστραλίας,Άλεξ Χοκ, θα χρησιμοποιήσει την προσωπική του εξουσία βάσει του νόμου για τη μετανάστευση για να ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου τενίστα για 2η φορά για λόγους δημόσιας υγείας ή θα βρεθεί άλλος τρόπος για να εμποδίσουν τον Νόλε να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Νωρίτερα την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Australian Open με τον 9 φορές κάτοχο του τουρνουά να είναι στο Νο.1 του ταμπλό των ανδρών και να καλείται να αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Μίομιρ Κετσμάνοβιτς.


Ειδήσεις σήμερα:

Φοβερό τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Νεκρός ο 35χρονος οδηγός της - Δείτε βίντεο

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Το FBI συνέλαβε τον ιδρυτή της ακροδεξιάς οργάνωσης «Oath Keepers»

Στοιχεία για θυρίδες σε τράπεζα του εξωτερικού προαναγγέλλει η χήρα Τσοχατζόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης