Australian Open: Στο ίδιο ταμπλό με την Μπάρτι η Σάκκαρη

Australian Open: Στο ίδιο ταμπλό με την Μπάρτι η Σάκκαρη

Πάνω στην Ασλεϊ Μπάρτι θα πέσει στα προημιτελικά του πρώτου grand slam της χρονιάς η Μαρία Σάκκαρη.

sakkari_australiaopen
Ευνοϊκή ως τα προημιτελικά του Australian Open ήταν η κλήρωση για την Μαρία Σάκκαρη. Σε εκείνο το σημείο, αν φτάσει, θα πέσει πάνω στο Νο1 του κόσμου, την Ασλεϊ Μπάρτι ή την περσινή νικήτρια του τουρνουά, Ναόμι Οσάκα, εκτός βέβαια συγκλονιστικού απροόπτου.

Στην κλήρωση που έγινε με 75 λεπτά καθυστέρηση λόγω της υπόθεσης Τζόκοβιτς, η Σάκκαρη κληρώθηκε με την Τατιάνα Μαρία στον πρώτο γύρο.

Στη συνέχεια θα παίξει είτε με την Λευκορωσίδα Σάσνοβιτς, είτε με qualifier, ενώ στον τρίτο γύρο επικρατέστερη να βρεθεί στον δρόμο της, είναι η Ρωσίδα Κουντερμέτοβα.

Στην φάση των «16» έρχεται το πρώτο δύσκολο τεστ καθώς εκτός απροόπτου θα παίξει είτε με την Τζαμπέρ, είτε με την Πέγκουλα, ενώ αν ξεπεράσει και την Μπάρτι στα προμιτελικά, πιθανότερες να βρει στον ημιτελικό είναι οι Κρεϊτσίκοβα, Αζαρένκα, Σβιτόλινα και Μπαντόσα που βρίσκονται στην ίδια πλευρά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Μπάρτι για να φτάσει στα προημιτελικά, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ναόμι Οσάκα που θα την βρει ένα γύρο πριν την Σάκκαρη, αν επιβεβαιωθούν βέβαια οι νίκες των φαβορί.

sakkari_klirosi
klirosi
Κλείσιμο

Στην άλλη μεριά του ταμπλό είναι οι Σαμπαλένκα, Μουγκουρούθα, Κονταβέιτ, Χάλεπ και Σβιόντεκ οι επικρατέστερες, που μπορεί να τις βρει μόνο στον τελικό.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης