Super League 2, Θεσπρωτός - Ολυμπιακός Β' 2-1: Νίκη με ανατροπή για την ομάδα του Ρότσα

Super League 2, Θεσπρωτός - Ολυμπιακός Β' 2-1: Νίκη με ανατροπή για την ομάδα του Ρότσα

Ο Θεσπρωτός βρέθηκε να χάνει στο 6' από τον Ολυμπιακό Β', αλλά με γκολ στο 22' και στο 82' νίκησε 2-1 στην Ηγουμενίτσα για την 13η αγωνιστική της Super League 2 

olympiacos_b
Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2, πέμπτη νίκη για τον Θεσπρωτό. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας επικράτησε με 2-1 για την 13η αγωνιστική και ανέβηκε στην 5η θέση, αφήνοντας έκτους τους «ερτυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 6' με τον Βοΐλη, ύστερα από πάσα του Πινακά. Ο Θεσπρωτός απείλησε στο 16' με σουτ του Μπονίγια και ισοφάρισε στο 22' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντίνου. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν το 2-1 στο 28', αλλά ο Ρομέρο αστόχησε από θέση τετ α τετ. Στο 42' ο Ραμίρεζ έκανε τη σέντρα, ο Βασιλάκης την κεφαλιά και ο Στουρνάρας απέκρουσε δύσκολα διατηρώντας το 1-1. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον Ολυμπιακό, όταν η εκτέλεση φάουλ του Βοΐλη πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θεσπρωτός απείλησε στο 54' όταν το σουτ του Λύγκα πέρασε πάνω από το οριζόντιο, για να απαντήσει στο 59' ο Πινακάς, που σούταρε κι αυτός άστοχα. Ανεπιτυχής ήταν η προσπάθεια για τον κυνηγό του Ολυμπιακού στο 66', όταν ο Κίναλης μπλόκαρε το σουτ, το ίδιο και στο 71'.

Το σουτ που έκανε ο Κωνσταντίνου στο 72' πέρασε πάνω από το δοκάρι του Στουρνάρα, ενώ στο 75' ο Κίναλης μπλόκαρε μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα. Ο Θεσπρωτός στο 82' κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ στο παιχνίδι. Ο Λύγκας έκανε σουτ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Μπονίγια και κατέληξε στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις το σουτ του Σαπουντζή πέρασε άουτ και το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ζβι (74' Ντ' Αλέσιο), Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Λύγκας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (79' Γώγος), Μπονίγια, Διγκόζης (79' Βαταμίδης), Ρομέρο (68' Ζιώγας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος (71' Ιμπαγάσα), Χριστοφιλόπουλος (64' Σαπουντζής), Κεραμίδας (79' Γκαλιάνι), Νίκολιτς, Βοΐλης, Ντόι, Πινακάς (79' Κωστή).

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης