ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ «κατακεραυνώνει» τον ΛεΜπρον για την ανάρτησή του με την Covid

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ «κατακεραυνώνει» τον ΛεΜπρον για την ανάρτησή του με την Covid

Ο 74χρονος θρύλος του ΝΒΑ πιστεύει πως ο «Βασιλιάς» με το meme που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram αμαύρωσε την κληρονομιά του

pjimage__9_
Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ βγήκε στην επίθεση απέναντι στον ΛεΜπρον Τζέιμς σχετικά με την ανάρτηση που έκανε ο 37χρόνος φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς σχετικά με τον κορωνοϊό.

Ο 74χρονος θρύλος του ΝΒΑ πιστεύει πως ο «Βασιλιάς» με το meme που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram αμαύρωσε την κληρονομιά του. Την Δευτέρα ο κορυφαίος σέντερ όλων των εποχών με μια ανάρτησή του με τίτλο «Αγαπητέ ΛεΜπρόν: Εδώ είναι η βοήθεια για τον COVID-19 που ζητήσατε στο μιμίδιο του Spider-Man», κατακεραυνώνει τον Τζέιμς και του εξηγεί ποια είναι η διαφορά του κορωνοϊού, με τη γρίπη και το κρυολόγημα.

καριμ


Δύο μέρες νωρίτερα, ο άσος των Λέικερς είχε μοιραστεί με τους 106 εκατομμύρια ακολούθους του ένα μιμίδιο που έδειχνε τρεις χαρακτήρες του Spiderman να δείχνουν ο ένας τον άλλον, με την ένδειξη «COVID», «Flu» και «Cold», γράφοντας στη λεζάντα «Βοηθήστε με παιδιά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 (@kingjames)

Κλείσιμο


Ο Τζαμπάρ περιέγραψε το μιμίδιο ως «ανενημέρωτο» και είπε: «Ο ΛεΜπρόν ενθάρρυνε τη διστακτικότητα του εμβολιασμού και θέτει σε κίνδυνο ζωές» χαρακτηρίζοντας το ως ένα πλήγμα για την κληρονομιά του, ενώ δείχνει να απορεί που ο Λεμπρόν μετά από τόσες πληροφορίες που έχουν παρουσιαστεί για την Covid ακόμα δεν έχει καταλάβει την διαφορά μεταξύ των τριών ασθενειών.

Ο Τζέιμς, έχει δηλώσει πως είναι εμβολιασμένος κατά της Covid. Στις αρχές του Δεκεμβρίου ο 37χρονος σταρ των Λέικερς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοίο και μπήκε στο πρωτόκολλό υγείας και ασφάλειας του NBA για να διαπιστωθεί τελικά ότι είχε γίνει λάθος διάγνωση και να βγει από την καραντίνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικοί πυροβολούν εναντίον υπόπτου και σκοτώνουν άθελά τους μια 14χρονη!

Επιμένει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Ακάρ: «Μάταιοι οι εξοπλισμοί της Ελλάδας»

Στο 32% η παρουσία της μετάλλαξης Omicron στα λύματα της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης