«Πολ και Γούντλεϊ έστησαν τον αγώνα»: Τα βίντεο δεν... πείθουν τους φανς του μποξ για το εντυπωσιακό νοκ άουτ

«Πολ και Γούντλεϊ έστησαν τον αγώνα»: Τα βίντεο δεν... πείθουν τους φανς του μποξ για το εντυπωσιακό νοκ άουτ

Για στημένο αγώνα κατηγορούν τον YouTuber Τζέικ Πολ και τον πρώην πρωταθλητή του UFC, Τάιρον Γούντλεϊ

paul-woodley-arthro
Τα ξημερώματα της Κυριακής οι δύο άνδρες μπήκαν στο ρινγκ για τον πέμπτο επαγγελματικό αγώνα του YouTuber Τζέικ Πολ, ο οποίος πλέον μετράει ρεκόρ 5-0 με τέσσερα νοκ άουτ, σωριάζοντας τον Γούντλεϊ προς το τέλος του έκτου γύρου της δεύτερης μεταξύ τους μάχης.

Η νίκη του Πολ χαρακτηρίστηκε ως η πιο εντυπωσιακή έως τώρα στην σύντομη καριέρα του, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο αγώνας ήταν «μιλημένος» υπέρ του 24χρονου των 20 εκατομμυρίων subscribers, ο οποίος ασχολείται με τα μαχητικά αθλήματα εδώ και δύο χρόνια.

«Πώς είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας μαχητής να ρίχνει τόσο εύκολα τις άμυνές του;», αναρωτιούνται οι περισσότεροι, με νέο βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες να δείχνει τον Γούντλεϊ να κατεβάζει το αριστερό του χέρι, σαν να περιμένει την δεξιά γροθιά στο πρόσωπό του. «Αν το δεις σε slow motion, καταλαβαίνεις ότι ξέρει πως είναι η ώρα να την φάει», παρατηρούν άλλοι χρήστες των social media, που απορούν πώς γίνεται ένας βετεράνος MMAer να μην μπορεί να αντιληφθεί τις προθέσεις του αντιπάλου του από την συγκεκριμένη στάση του σώματός του.

«Ο άλλος του ορμάει λες και βλέπουμε κάποιο anime ενώ ο Γούντλεϊ ρίχνει την άμυνά του» - Τα βίντεο που δεν έπεισαν τους φανς για την διαφάνεια του «Jake Paul vs. Tyron Woodley 2»

Κλείσιμο


Εκτός του βίντεο που μπορείτε να δείτε παραπάνω, οι φανς επιχειρηματολογούν και με ένα ακόμη κλιπ, βάσει του οποίου ο Τζέικ Πολ ενημερώνει τον Ταίρον Γούντλεϊ πως θα του την ρίξει με ένα μικρό γύρισμα του δεξιού του καρπού δευτερόλεπτα πριν κάνει την κίνηση για να τον θέσει εκτός μάχης.



Υπενθυμίζεται πως η μάχη ανάμεσα στους δύο διεξάγη αντί αυτής του Πολ με τον Τόμι Φιούρι, ο οποίος δήλωσε τραυματίας και αποσύρθηκε. Ήταν η δεύτερη μεταξύ τους μετά την πρώτη του Τζέικ Πολ ως μποξέρ, την οποία και είχε κερδίσει στα σημεία -σε έναν αγώνα, δε, που είχε χαρακτηριστεί βαρετός και... δυσφήμιση για τον χώρο του μποξ.

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στο Περιστέρι: Βρήκαν χειροβομβίδα σε κατάστημα

Η δυναμική Ελληνίδα στο πλευρό του νέου προέδρου της Χιλής δεν θέλει να γίνει... Πρώτη Κυρία!

«Χάκερς άδειασαν τον τραπεζικό μου λογαριασμό», αποκάλυψε η Μαριάνθη Κάσδαγλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης