Ο Χάμιλτον έχασε τον τίτλο της Formula1 αλλά πήρε αυτόν του ιππότη - Δείτε βίντεο

Ο Χάμιλτον έχασε τον τίτλο της Formula1 αλλά πήρε αυτόν του ιππότη - Δείτε βίντεο

Η τελετή έγινε στο κάστρο του Γουίνδσορ από τον πρίγκιπα Κάρολο - Ο Χάμιλτον είναι ο τέταρτος οδηγός της Formula 1 που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο

lewis
Ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 μια και ο τίτλος πήγε στα χέρια του Μαξ Φερστάπεν αλλά χρίστηκε ιππότης από τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο.

Η τελετή έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κάστρο Γουίνδσορ, όπου ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1, βρέθηκε μαζί με την μητέρα του. 

hamilton_with_his_mother


Τα μέλη του παλατιού υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον 36χρονο Βρετανό πιλότο της Formula1, για να του αποδώσουν αυτή την ανώτερη τιμή που αποδίδει σε πολίτες το παλάτι, που με τις πράξεις τους κάνουν περήφανους τους Βρετανούς. Τον Σερ Λιούις Χάμιλτον έχρισε ιππότη ο πρίγκιπας Κάρολος και όχι η Βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και απουσίαζε.

Κλείσιμο
Ο Χάμιλτον είναι ο τέταρτος οδηγός της Formula 1 που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο καθώς είχαν προηγηθεί ο Τζακ Μπράμπαμ το 1979, ενώ ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια ο Στέρλινκ Μος το 2000 και ο Τζάκι Στιουαρτ το 2001. Στην τελετή τον συνόδευε η μητέρα του, Carmen Larbalestier.
Χάμιλτον: «Συγχαρητήρια στον Μαξ και την Red Bull»

Υπενθυμίζεται πως ο Λιούις Χάμιλτον μετά το τέλος στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, δήλωσε ότι είναι απόλυτα χαρούμενος με την Mercedes και φυσικά δεν παρέλειψε να δώσε συγχαρητήρια σε Μαξ Φερστάπεν και Red Bull.

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Φερστάπεν και στη Red Bull. Είμαι τόσο χαρούμενος για την ομάδα μου τη Mercedes, δώσαμε πραγματικά τα πάντα. Ένιωθα απίστευτα στο μονοθέσιο τους τελευταίους μήνες. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Τουρκία να κατανοήσει ότι Ελλάδα και Κύπρος δεν εκβιάζονται, λέει ο Μητσοτάκης στη Handelsblatt

Παράταση έξι μηνών για τη χρήση του Freedom Pass

Τσιόδρας - Λύτρας: Περισσότεροι θάνατοι στις εκτός Αττικής ΜΕΘ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης