Απόλλων: Η επαφή με τον «δύσκολο» Σα Πίντο

Απόλλων: Η επαφή με τον «δύσκολο» Σα Πίντο

Στον Απόλλωνα Σμύρνης εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να είναι μία από τις περιπτώσεις που ήρθαν σε επαφή

pinto
Η καρέκλα του Τζανλούκα Φέστα «τρίζει» και οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης έχουν αρχίσει το ψάξιμο για τον διάδοχο. Το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ είναι κρίσιμο για την ομάδα και την πορεία της, ίσως και η τελευταία ευκαιρία για τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο παρότι έχει χάσει αρκετή από την… δημοτικότητά του μέσα στην ομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις, κυρίως προπονητών από το εξωτερικό. Πρωταρχικός στόχος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αν και οι καλές και αξιόπιστες λύσεις δεν είναι πολλές. Μία εξ αυτών σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr είναι του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρέσει και μάλιστα αρκετά. Ξέρει την Ελλάδα από τις θητείες του σε ΟΦΗ και Ατρόμητο, ενώ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά από τον Μάιο και έπειτα, όταν αποχώρησε από την Γκαζιαντέπ.

Η επαφή έγινε, αφού οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης του χτύπησαν την πόρτα. Η προοπτική να γυρίσει στην Ελλάδα αρέσει στον 49χρονο Πορτογάλο τεχνικό, όμως η περίπτωσή του συναντά δυσκολίες. Αν μη τι άλλο, πάντως, δεν έχει βγει από τη λίστα. Είναι σε αυτή, συνεχίζουν να ελπίζουν οι «κυανόλευκοι» αλλά παραμένει αρκετά δύσκολη.

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ινδία: 624 θάνατοι και πάνω από 8.500 κρούσματα σε 24 ώρες

Δεν υπάρχουν VIP για τους γιατρούς στο κρεβάτι του πόνου, ξεκαθαρίζει η Παγώνη

Σε επικοινωνία η Ελλάδα με την AstraZeneca για την προμήθεια μονοκλωνικών αντισωμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης