Νέντοβιτς: «Δεν το έκανε επίτηδες - Χαμηλό IQ όποιος θεωρεί ότι γίνεται για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό»

Νέντοβιτς: «Δεν το έκανε επίτηδες - Χαμηλό IQ όποιος θεωρεί ότι γίνεται για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό»

Με νέο τιτίβισμα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς ξεκαθάρισε ότι τα όσα ανέφερε για τον τραυματισμό του δεν έχουν να κάνουν με την κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

nedovic
Αρκετά ξεκάθαρος ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που τοποθετήθηκε με νέο τιτίβισμα αναφορικά με τον τραυματισμό του.

Ο Σέρβος γκαρντ του «τριφυλλιού» αποσαφήνισε ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπαικού, αλλά και ότι δεν κατηγορεί τον Νικολαΐδη προσωπικά.
Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Πρώτα απ’ όλα δεν είχα ιδέα ότι το παιδί ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Μόλις το έμαθα. Δεύτερον αν γίνεται θέμα λόγω του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το IQ σας είναι κάτω από μηδέν και δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας. Τρίτον, δεν κατηγορώ κάποιον, φυσικά δεν το έκανε επίτηδες. Γι’ αυτό και λέω ότι δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο αμυντικός. Οι διαιτητές θα πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά και να προστατέψουν τους παίκτες για να μην συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις. Καληνύχτα και μην είστε ηλίθιοι».

Νωρίτερα, ο Σέρβος άσος του «τριφυλλιού» έκραξε τον γκαρντ των φιλοξενούμενων, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, για τον τρόπο που τον μάρκαρε στη φάση, που γύρισε το πόδι του.

«Μόλις είδα το βίντεο. Αν πας με καθυστέρηση στο μαρκάρισμα και έρθεις από την πλευρά του σουτέρ, δεν έχεις κανένα λόγο να βρίσκεσαι στο σώμα του. Φεύγεις από το γ@@@@@@ο σημείο επειδή έχεις καθυστερήσει και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά σε τουϊτάρισμά του.

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο αμυνόμενος, πόσο χρονών είναι, απλά δεν το κάνεις αυτό. Ναι, μπορεί να συμβεί, αλλά επίσης μπορεί να μην συμβεί και δεν πρέπει να συμβεί. Τέλος», πρόσθεσε ο Σέρβος άσος για τον 19χρονο γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στο Λαύριο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Είστε ένα μάτσο άχρηστοι»: Το... σκοτεινό παρελθόν του CEO που απέλυσε ταυτόχρονα 900 άτομα μέσω Zoom

«Δεν ζούμε στο '60 και ως κομματάρχης να βγω και να δίνω γραμμές», λέει ο Χρηστίδης για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο - Στο σκαμνί η σύζυγος και η κόρη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης