Το τελευταίο «αντίο» στον Στέβαν Γέλοβατς

Το τελευταίο «αντίο» στον Στέβαν Γέλοβατς

Η οικογένεια του, φίλοι αλλά και άνθρωποι του μπάσκετ είπαν τελευταίο «αντίο» στον Στέβαν Γέλοβατς η κηδεία του οποίου έγινε σήμερα στο Νόβι Σαντ

Jelovac6
Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν τον Στέβαν Γέλοβατς η οικογένειά του, αλλά και πλήθος κόσμου από τον χώρο του μπάσκετ, που θέλησαν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 32χρονο που έφυγε εντελώς απροσδόκητα από τη ζωή, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Jelovac2
Jelovac3
Jelovac4
Jelovac5


Ο παίκτης της Ένωσης άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (5/12) έπειτα από νοσηλεία εβδομάδων στην Αθήνα, ενώ τις τελευταίες μέρες ήταν στην πατρίδα του, κατόπιν απόφασης της οικογένειάς του.

Το «παρών» έδωσε φυσικά και αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να εκπροσωπεί την πλευρά των παικτών του ελληνικού συλλόγου.

Jelovac1
Jelovac9
Jelovac8
Jelovac7
Κλείσιμο


Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στο Facebook:

Πάγωσε ο χρόνος. Θρήνος. Οδύνη. Δεν υπάρχουν λόγια... Ο δικός μας Άγγελος, ο STEVAN, "ταξίδεψε" σήμερα στη γειτονιά των αγγέλων. Οι Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Κότσιαρης (Τ. Manager), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας) από πλευράς ΑΕΚ έδωσαν "το παρών" στο κατευόδιο του αθλητή μας στο Κοιμητήριο του Νόβι Σαντ. Στο μεταξύ, σε άκρως συγκινησιακό κλίμα ο εκ των κορυφαίων προπονητών φυσικής κατάστασης της Σερβίας και στενός φίλος της οικογένειας Αλεξάνταρ Γιοβάντσεβιτς έκλεισε τον επικήδειο μιλώντας στα ελληνικά με το εξής μήνυμα: " ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ..."

Πηγή φωτό:www.kurir.rs:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης