Ο Κάρι θέλει 16 τρίποντα για να γίνει «βασιλιάς» στη θέση του Ρέι Άλεν

Ο Κάρι θέλει 16 τρίποντα για να γίνει «βασιλιάς» στη θέση του Ρέι Άλεν

Ο Στεφ Κάρι ετοιμάζεται να γράψει ακόμη ένα κεφάλαιο στην ιστορία του στο ΝΒΑ, καθώς χρειάζεται 16 τρίποντα για να ξεπεράσει τον Ρέι Άλεν στην κορυφή της λίστας με τα εύστοχα τρίποντα

curry
«Όλα είναι δυνατά». O Στεφ Κάρι άλλαξε το ΝΒΑ. Και ετοιμάζεται να αλλάξει ένα δεδομένο 10 ετών. Βλέπετε, ήταν 10 Φεβρουαρίου του 2010, όταν ο Ρέι Άλεν ξεπερνούσε τον Ρέτζι Μίλερ στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα.

Ο Κάρι έχει αφήσει εδώ και καιρό ξωπίσω του τον θρυλικό Μίλερ και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με τον Άλεν.

Αυτή τη στιγμή, ο πρώην γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς, Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ (ανάμεσα σε άλλες ομάδες) ολοκλήρωσε την καριέρα του με 2.973 τρίποντα.

Και ο Κάρι, με 2958 απέχει 15 από την ισοφάριση. Και 16 από το προσπέρασμα! Ο ίδιος ο Κάρι ζήτησε να τον ρωτήσουν όταν θα αποκτήσει τη θέση με το Νο1, εξηγώντας ότι αν συνεχίσουν τις ερωτήσεις «θα βάλει τα κλάματα». Πάντως, πρόλαβε να αποκριθεί ότι όλα είναι δυνατά, στο ερώτημα αν μπορεί στο επόμενο ματς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να «πιάσει» τον Άλεν, σημειώνοντας 15 τρίποντα!

Πλέον, όταν ο Κάρι πάρει την 1η θέση, θα έχει τον επόμενο στόχο μπροστά στα μάτια του. Να γίνει ο πρώτος που θα αλλάξει χιλιάδα (3.000) στην ιστορία της λίγκας.

Τα επόμενα ματς των Ουόριορς είναι κόντρα στους Μπλέιζερς (9/12), στους Σίξερς (12/12) και στους Νικς (15/12). Η λογική υπαγορεύει πως αν ο Κάρι δεν κάνει το...αδιανόητο απέναντι στο Πόρτλαντ, τότε είτε απέναντι στη Φιλαντέλφια, είτε στη Νέα Υόρκη θα γίνει ο νέος «βασιλιάς».

Κλείσιμο
triponta


Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση πλειοψηφίας πέτυχε ο Ζάεφ στα Σκόπια

Πακιστανός επιδειξίας στα Καλύβια περιφερόταν με κατεβασμένο παντελόνι

Έλληνας αστυνομικός στον Έβρο: «Το GPS μας οδήγησε προς τα σύνορα και σε απαγορευμένη ζώνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης