Λεβαντόφσκι: «Είμαι λυπημένος που δεν κέρδισα την Χρυσή Μπάλα, μακάρι τα λόγια του Μέσι να ήταν ειλικρινή»

Λεβαντόφσκι: «Είμαι λυπημένος που δεν κέρδισα την Χρυσή Μπάλα, μακάρι τα λόγια του Μέσι να ήταν ειλικρινή»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι τη φετινή δεν κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι

lewa
Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την έβδομη Χρυσή Μπάλα με 631 πόντους και μόλις 33 διαφορά από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η διαφορά μάλιστα με τον Πολωνό επιθετικό της Μπάγερν ήταν μεγαλύτερη απ' ότι του Αργεντίνου με τον Φαν Ντάικ το 2019.

Βέβαια, ο «Λέβα» δεν κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα, αλλά δεν έφυγε και με άδεια χέρια από την τελετή, καθώς αναδείχθηκε ο καλύτερος στράικερ για το 2021. Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις συνεχίζονται και φέτος καθώς μετράει 27 γκολ σε 21 αγώνες με τα χρώματα της Μπάγερν, σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, όλα αυτά τα επιτεύγματα δεν ήταν αρκετά για να του χαρίσουν το πολυπόθητο βραβείο της Χρυσής Μπάλας, καθώς είδε τον Λιονέλ Μέσι να το κατακτά για έβδομη φορά στην καριέρα του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Moc Futbolu» του πολωνικού καναλιού «Kanale Sportowym» ο 33χρονος στράικερ των Βαυαρών εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και αναφέρθηκε και στα λόγια του Λιονέλ Μέσι.

Οι έξι χώρες που άφησαν εκτός πεντάδας Μέσι-Λεβαντόφσκι στη Χρυσή Μπάλα!

«Πέρασα άσχημα την περασμένη εβδομάδα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ, ένιωσα λυπημένος. Ένιωσα λύπη, δεν θέλω να το κρύψω. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος, αλλά το αντίθετο. Είχα το αίσθημα του ανικανοποίητου. Το να είμαι τόσο κοντά και να ανταγωνίζομαι τον Μέσι. Φυσικά σέβομαι το πώς παίζει και όλα όσα έχει πετύχει. Το ότι τον ανταγωνίστηκα δείχνει το επίπεδο στο οποίο παίζω κι εγώ. Όμως στενοχωρήθηκα πολύ».

Είσαι τόσο κοντά και παλεύεις για το βραβείο με έναν παίκτη τόσο σπουδαίο όπως ο Μέσι, και μετά σου έρχονται τα σχόλια που λένε ότι σου αξίζει το βραβείο. Προφανώς σέβομαι πώς παίζει ο Μέσι, τι πέτυχε και το επίπεδο που έχει. Το γεγονός και μόνο ότι μπορώ να διεκδικήσω τη θέση μαζί του είναι για μένα ένας δείκτης του επιπέδου μου. Το εκτιμώ πολύ, με κάνει να νιώθω πολύ περήφανος, αλλά μέσα μου ένιωσα μια θλίψη που δεν ήταν μια ή δύο μέρες αλλά πολλές περισσότερες. Είμαι χαρούμενος που δεν παίξαμε ένα παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την αποθέωση που γνώρισε από τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να παραδέχεται πως η Χρυσή Μπάλα του 2020 θα έπρεπε να είχε καταλήξει στα χέρια του επιθετικού της Μπάγερν.

Κλείσιμο
«Θα ήθελα η δήλωσή του να ήταν ειλικρινής και όχι κενά λόγια. Φυσικά, δεν θέλω να είμαι περήφανος ή ενθουσιασμένος, αλλά, όπως είπα, υπάρχει μια ολόκληρη επιλογή με βάση όλα όσα γίνονται. Ηδη επικεντρωθεί αλλού, αλλά το να είμαι τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά κάνει αυτό το συναίσθημα τόσο πικρό», υπογράμμισε ο Πολωνός στράικερ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση πλειοψηφίας πέτυχε ο Ζάεφ στα Σκόπια

Πακιστανός επιδειξίας στα Καλύβια περιφερόταν με κατεβασμένο παντελόνι

Έλληνας αστυνομικός στον Έβρο: «Το GPS μας οδήγησε προς τα σύνορα και σε απαγορευμένη ζώνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης