Πέδρο Μαρτίνς στο protothema.gr:«Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Πέδρο Μαρτίνς στο protothema.gr:«Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Ο Πορτογάλος τεχνικός όχι απλά διέψευσε τα σενάρια για επαφές και συμφωνία με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, αλλά μίλησε ανοικτά για την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας και το προσύμφωνο που έχει με τους ερυθρόλευκους

Martins
Για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και για τον ίδιο το Πέδρο Μαρτίνς τα σενάρια που θέλουν τον κορυφαίο προπονητή της ελληνικής Super League δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Το αντίθετο μάλιστα καθώς συχνά, πυκνά το όνομα του αναφέρεται ως υποψήφιο για να αναλάβει κάποια ομάδα...

Ωστόσο η αραβική έκδοση του goal.com προκάλεσε συναγερμό αποκαλύπτοντας συνάντηση της διοίκησης της Αλ Νασρ (ομάδα της Σαουδικής Αραβίας) με τον Μαρτίνς στην Αθήνα και προαναγγέλοντας ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Μόνο που ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας αποκλειστικά στο www.protothema.gr, φρόντισε να δώσει τέλος στην αγώνα πριν... εκπνεύσει η προθεσμία που έδωσε το αραβικό Μέσο.

«Έμαθα κι εγώ σήμερα το απόγευμα τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες συσχέτιζαν το όνομά μου με την Αλ Νασρ. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό», ήταν η αρχική του απάντηση στο σχόλιο που του ζητήσαμε αναφορικά με τις τελευταίες φήμες, ενώ στο μήνυμα που έστειλε προς τον κόσμο της ομάδας έβγαλε και τις ευχάριστες ειδήσεις για το μέλλον του.

«Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Προφανώς και υπάρχει κόσμος που θέλει να φέρει αυτήν την αναταραχή μέσα στην ομάδα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός. Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιό μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Και αυτό θα ήθελα να αναφέρω γιατί πραγματικά η μέγιστη συγκέντρωσή μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και τίποτα και κανένας δε θα μου αποσπάσει την προσοχή από τον μεγάλο μας σύλλογο.».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης