Η Αλ Νασρ προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια στον Άμπελ Φερέιρα

Η Αλ Νασρ προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια στον Άμπελ Φερέιρα

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας και έχει στα χέρια του μια μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Abel_Fereira
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 είχε πληρώσει 2 εκατ. ευρώ στη Μπράγκα προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Άμπελ Φερέιρα για να πάρει τη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος 2 μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε στη Θεσσαλονίκη 18 μήνες κι όταν πριν από ένα περίπου χρόνο έφυγε από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παλμέιρας, η πλειοψηφία των φίλων του Δικεφάλου πανηγύριζε για την αποχώρηση του και τις 600.000 ευρώ που έβαλε στα ταμεία της η ομάδα.

Μόνο που ο Φερέιρα μέσα σε 12 μήνες έχει κατακτήσει 2 Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας η οποία πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει.

Ο 44χρονος Φερέιρα δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη και να προπονήσει ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League, ωστόσο πλέον έχει στα χέρια του μία μυθική πρόταση.

Η Αλ Νασρ από την Σαουδική Αραβία προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Πορτογαλία έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Η Αλ Νασρ απέλυσε τον (επίσης Πορτογάλο) Πέδρο Εμανουέλ και στρώνει χρυσάφι στα πόδια του Φερέιρα, ο οποίος έχει προτάσεις κι από τις ΗΠΑ αλλά συνεχώς τονίζει το πόσο πολύ του λείπει η οικογένεια του (η γυναίκα του και οι κόρες του παραμένουν στην Πορτογαλία).

Ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας μέχρι τον Ιούνιο και η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, ωστόσο από οικονομικής πλευράς δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν τον Πορτογάλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης