Η Euroleague αρνήθηκε το κοινό αίτημα Μονακό, Βιλερμπάν για μετάθεση του αγώνα τους

Η Euroleague αρνήθηκε το κοινό αίτημα Μονακό, Βιλερμπάν για μετάθεση του αγώνα τους

Οι δύο γαλλικές ομάδες που αγωνίζονται στην Euroleague ζήτησαν η μεταξύ τους αναμέτρηση να γίνει τρεις ημέρες νωρίτερα προκειμένου να διευκολυνθεί η Εθνική ομάδα, αλλά η διοργανώτρια αρχή απάντησε αρνητικά

bertomeou
Μπορεί ο Τζόρντι Μπερτομέου να διανύει τους τελευταίους μήνες της ηγεμονίας του στην Euroleague αλλά φροντίζει να αποδεικνύει πόσο λίγος είναι για τη συγκεκριμένη θέση (κι από κοντά και οι συνεργάτες).

Μονακό και Βιλερμπάν αναμετρώνται αύριο Παρασκευή (26/11) με τις δύο ομάδες να ζητούν, προκειμένου να βοηθήσουν την εθνική Γαλλίας στα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου να μεταφερθεί ο αγώνας για την Τρίτη 23/11 λαμβάνοντας ωστόσο αρνητική απάντηση γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του προέδρου της γαλλικής Ομοσπονδίας, Ζαν Πιερ Σουτά, ο οποίος με δηλώσεις του στην Εκίπ υποστήριξε:

«Η απόφαση της Ευρωλίγκας να μην αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα μεταξύ των γαλλικών ομάδων είναι θλιβερή. Είναι τόσο δυσάρεστο. Και για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό; Ποιος κερδίζει από αυτή την υπόθεση; Ο τρόπος με τον οποίο διοικείται η Ευρωλίγκα, είναι θλιβερός, Ποιος διοικεί εκεί; Ο Τζόρντι Μπερτομέου; Κάποιος άλλος; Ποιος αρνήθηκε να μεταφέρει την ημερομηνία του αγώνα; Και γιατί; Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δυσάρεστη και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει»..

Η γαλλική εφημερίδα επικοινώνησε και με την Euroleague όπου ανώμυνοι κύκλοι τόνισαν:
Κλείσιμο
«Κανένα σχόλιο. Δεν έχουμε μεταφέρει ποτέ την ημερομηνία ενός αγώνα. Αν το κάνουμε για μία αναμέτρηση, πρέπει να το κάνουμε για όλες. Το καλεντάρι είναι πάρα πολύ περίπλοκο που δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας τους άλλους».

Κι αυτή η τελευταία πρόταση αρκεί για να καταλάβει κανείς τη νοοτροπία που διακατέχει αυτούς που διοικούν την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης