Ζλάταν: «Επίτηδες χτύπησα τον Αθπιλικουέτα, δεν το μετανιώνω»

Ζλάταν: «Επίτηδες χτύπησα τον Αθπιλικουέτα, δεν το μετανιώνω»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως χτύπησε εσκεμμένα τον Αθπιλικουέτα στο ματς της Ισπανίας με την Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, ενώ αναφέρθηκε και στην Premier League

Δείτε εικόνα: Ο Ζλάταν «σπάει» ρεκόρ ακόμα και στο ψάρεμα!
Μιλώντας στην «Guardian» ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο ματς της Ισπανίας με την Σουηδίας χτύπησε επίτηδες τον Αθπιλικουέτα, ενώ επίσης θεωρεί υπερεκτιμημένη την τεχνική της Premier League.

«Η ποιότητα στην τεχνική είναι υπερτιμημένη. Όμως η Premier League, έχει άλλα χαρακτηριστικά, όπως ρυθμό και ένταση. Μπορείς να είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτόν τον ρυθμό... Στην Ισπανία, στην Γαλλία και στην Ιταλία, η τεχνική είναι καλύτερη. Γι' αυτό υπάρχουν τόσοι πολλοί ξένοι στην Premier League. Αυτοί φέρνουν την τεχνική», ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας το χτύπημα στον Θέσαρ Αθπιλικουέτα:



«Επίτηδες το έκανα. Ήταν χαζό, αλλά θα το έκανα ξανά και ξανά. Δεν ντρέπομαι για την πράξη μου. Δεν θα επιτρέπω σε κανέναν να έχει τέτοια συμπεριφορά σε συμπαίκτη μου, όπως αυτή που είχε ο Αθπιλικουέτα. Δεν ήθελε να τα βάλει μαζί μου. Ήθελα να τον κάνω να καταλάβει ότι απαγορεύεται να τα κάνει αυτά σε εμάς.
Και του έδειξα τι συμβαίνει όταν τα βάζει μαζί μας. Δεν με αφορά που θα χάσω ματς των μπαράζ, με ενδιαφέρει να καταλάβει ότι δεν συμπεριφέρεσαι άσχημα σε κάποιον που είναι πεσμένος κάτω. Δεν επιτίθεσαι σε σκυλί που δεν γαβγίζει. Σίγουρα θα το έκανα ξανά».

Κλείσιμο
Στο τέλος μίλησε για την φυσική του κατάσταση, λέγοντας πως κάθε πρωί πονάει όταν ξυπνάει:
«Δεν έχει να κάνει με τη φήμη ή τα συμβόλαια. Έχει να κάνει με την αδρεναλίνη που αισθάνομαι κάθε μέρα και με κρατάει τη στιγμή που πονάω παντού κάθε πρωί.

Οι περισσότεροι followers, τα περισσότερα λεφτά και η μεγαλύτερη προσοχή από τα media δεν θα σε κάνουν καλά. Αυτό που σε κάνει καλά είναι η αδρεναλίνη. Δεν με νοιάζει να υποφέρω, είναι το πρωινό μου. Η νέα γενιά με τόσα πράγματα που έχει, μπορεί να κάνει λίγα πράγματα και να κερδίσει αναγνώριση. Είμαι περήφανος που είμαι της παλιάς γενιάς. Έχω ακόμα στόχους που μπορώ να πετύχω».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης