Μπήκε ο Μίτριτσα στον ΠΑΟΚ και υπολογίζεται για Σλόβαν

Μπήκε ο Μίτριτσα στον ΠΑΟΚ και υπολογίζεται για Σλόβαν

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεχάσει την ήττα στο Περιστέρι και να επικεντρωθεί στον ευρωπαϊκό «τελικό» της Πέμπτης κόντρα στη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για να ελπίζει για τη συνέχεια του Conference league

mitrica
Τη Δευτέρα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ άρχισαν την προετοιμασία του για το ματς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για την πέμπτη αγωνιστική του Europa Conference League.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την Κυριακή στην ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη δέκατη αγωνιστική της Super League 1, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης, ενώ το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό του «Δικεφάλου» είναι πως ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε κι επέστρεψε στις προπονήσεις, οπότε και τέθηκε στη διάθεση του συμπατριώτη του για το ματς στη σλοβακική πρωτεύουσα.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης