Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Χένρι Ονιεκούρου θα αντικαταστήσει τον Λάριν στην Μπεσίκτας. Το συμβόλαιο του Καναδού με τους «αετούς» εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 κι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν... κουράσει τους διοικούντες την ομάδας της Πόλης. Ο παίκτης θέλει 2.7 εκατ ευρώ ετησίως κι η ομάδα του δίνει 1.7 εκατ. το χρόνο.
Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας haberler.com, ωστόσο, έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ονιεκούρου, ο οποίος «άναψε το πράσινο φως στην Μπεσίκτας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
«Δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε»
Το δημοσίευμα, συνεχίζει την αναφορά του στον Νιγηριανό, τονίζοντας:
«Ο Ονιεκούρου, που πήγε στον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν, δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε στη νέα του ομάδα. Πήρε χρόνο σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να συνεισφέρει γκολ και ασίστ. Έδωσε 1 ασίστ σε 4 αγώνες στο Europa League».
Κλείνοντας γίνεται σαφές πάντως ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει ζημιά στον Νιγηριανό στον οποίο επένδυσε 4,5 εκατ. ευρώ».
Ο Ονιεκούρου, συνολικά, σε 13 ματς με τον Ολυμπιακό έχει 1 γκολ και 1 ασίστ ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025. Ο 24χρονος, έχει αγωνιστεί στην Τουρκία για τη Γαλατασαράι, με την οποία σε 71 αγώνες σκόραρε 22 φορές και μοίρασε 12 ασίστ.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.