Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ομάδας για απάτη με κρυπτονομίσματα

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ομάδας για απάτη με κρυπτονομίσματα

Ο Μόσε Χογκέγκ συνελήφθη με ακόμα επτά άτομα για απάτη που αφορά δεκάδες εκατομμύρια σεκέλ

Beitar_Jerusalem
Στα χέρια της αστυνομίας της Ιερουσαλήμ βρίσκεται ο ιδιοκτήτη της Μπεϊτάρ, Μόσε Χογκέγκ, μαζί με ακόμα επτά υπόπτους, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία απάτης, η οποία σχετίζεται με κρυπτονομίστα. Σύμφωνα με τις αρχές του Ισραήλ η απάτη αφορά δεκάδες εκατομμύρια σεκέλ. Τα σεκέλ ισούνται με 29 σεντ του ευρώ.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έφοδο και κατέστεχαν αποδεικτικά στοιχεία από τα γραφεία της εταιρίας του Χογκέγκ (Ownix) και από τις κατοικίες των υπόπτων. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Ισραηλινού επιχειρηματία, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι διακόπτει άμεσα τη συνεργασία με την εταιρία του, η οποία αφορούσε τη δημιουργία και προώθηση NFTs.

Ο Χογκέγκ δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια, ως ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Τον Σεπτέμβριο έκανε γνωστή την πρόθεσή του να πουλήσει τις μετοχές της πρώην ομάδας του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Iσραηλινός επιχειρηματίας δεν απασχολέι πρώτη φορά της αρχές, καθώς πριν μερικά χρόνια είχε κατηγορηθεί από γνωστό μοντέλο για σεξουαλική επίθεση, όταν ήταν 17 ετών. Ο Χογκέγκ αρνήθηκε τη συγκεκριμένη κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν συναινετικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν στο Μαυροβούνι τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα

Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες ο 48χρονος για την απόπειρα απαγωγής κοριτσιού στη Ραφήνα, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του

Αγνώριστη η γοητευτική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας του Ισραήλ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης