Με κορωνοϊό ο Παράσχος και οι βοηθοί του στον Ατρόμητο, στον «αέρα» το ματς με τον ΠΑΟΚ

Με κορωνοϊό ο Παράσχος και οι βοηθοί του στον Ατρόμητο, στον «αέρα» το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε ότι τόσο ο έμπειρος τεχνικός, όσο και οι Παναγιώτης Γκουτσίδης και Γιώργος Πήδουλας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

parashos
Πρόβλημα με διασπορά κορωνοϊού έχουν στον Ατρόμητο, καθώς όπως ενημέρωσαν οι Περιστεριώτες ο προπονητής τους Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Λόγω αυτού από την ομάδα θα αιτηθούν αναβολή της προγραμματισμένης για την ερχόμενη Κυριακή (21/11) αναμέτρησής τους με τον ΠΑΟΚ, με το σκεπτικό πως δεν μπορεί κάποιο μέλος του τεχνικού επιτελείου να βρίσκεται στον πάγκο.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Πώς θα κάνουν ρεβεγιόν σε Ευρώπη και Ελλάδα εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι

Νίκαια: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό και έναν τραυματία σε βενζινάδικο

«Να ανταλλάξουμε τον Τζόνσον με τον Μητσοτάκη» - Δείτε τα σχόλια των Βρετανών στο twitter μετά την συνέντευξη Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης