Ολυμπιακός: Καλοί οι οιωνοί για Μαντί Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες για την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Καλοί οι οιωνοί για Μαντί Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες για την ΑΕΚ

Ο Μαντί Καμαρά έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές στον Ρέντη και είναι... μάχιμος αγωνιστικά ενώ ο Ροντρίγκες νιώθει καλύτερα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ

agarirodriguezz
Η κατάσταση των τραυματιών στον Ολυμπιακό εξετάζεται και επαναξιολογείται σε καθημερινή βάση.

Σε σχέση με τους παίκτες που έχουν προβλήματα τα θετικά μηνύματα έρχονται κυρίως από τους Μαντί Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Καμαρά προπονείται ουσιαστικά σε φουλ ρυθμούς και νιώθει καλά και εννοείται πως δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ. Το βασικό του πρόβλημα ήταν στον ώμο του και αποτέλεσε και τον λόγο που δεν πήγε για να ενσωματωθεί στις τάξεις της Εθνικής Γουϊνέας.

Ο Ροντρίγκες από την άλλη είναι σε πιο καλό επίπεδο πλέον και τον τσεκάρουν στον Ολυμπιακό σε καθημερινή βάση. Είναι σε πιο καλή κατάσταση αλλά λόγω των δύο τραυματισμών που έβγαλε χρειάζεται τη διαχείρισή του. Και αυτός ο παίκτης δεν πήγε στην Εθνική του λόγω του τραυματισμού του (πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο). Για τους Κούντε (διάστρεμμα) και Ονιεκούρου (πρόβλημα στη γάμπα) δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει τα δεδομένα και μένει να φανεί και το επίπεδο ετοιμότητας του Παπασταθόπουλου.

Από τους προαναφερθέντες παίκτες βασικοί για την ΑΕΚ προορίζονται οι Μαντί Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες και Παπασταθόπουλος. Βέβαια το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού περιμένει να δει και το status των διεθνών παικτών και το πως θα γυρίσουν από τις Εθνικές τους. Και αυτό το στοιχείο θα παίξει ρόλο για την κατάρτιση της 11άδας στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Στις τάξεις των Πειραιωτών πάντως ευελπιστούν πως εντός των προσεχών ημερών και μέχρι την Παρασκευή όλοι οι παίκτες που έχουν προβλήματα είτε θα είναι ΟΚ είτε θα είναι σαφώς καλύτερα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κατέβασε ρολά η εστίαση - Άδειασαν οι πλατείες

Κορυφώνεται η «βροχή» των διαττόντων Λεοντιδών και ακολουθεί μια... «ατέλειωτη» έκλειψη σελήνης!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης