ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση κατά Αυγενάκη

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση κατά Αυγενάκη

Η παραμονή των Νικόλαου Τζουλάκη και Ηλία Αρκούδη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον Λευτέρη Αυγενάκη

paok_podosfairo
Η παρουσία τριών προσώπων που βρισκόταν και στην προηγούμενη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία τον Ιανουάριο του 2020 είχε κρίνει «ένοχο» τον ΠΑΟΚ για την υποτιθέμενη πολυϊδιοκτησία, υπόθεση που λίγους μήνες αργότερα κατέρρευσε στο CAS και στα αρμόδια δικαστικά όργανα, ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεση της ΕΕΑ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής από τον Λευτέρη Αυγενάκη, όπου επικυρώθηκε η παραμονή των Νικολάου Τζουλάκη, Ηλία Αρκούδη, αλλά και της Αριστέας Συνανιώτη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της κατήγγειλε τον υφυπουργό αθλητισμού, ενώ παράλληλα προειδοποιεί τους βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης «για την ανοχή ή ακόμη και την στήριξή τους».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Ουδεμία έκπληξη προκαλεί η επιβράβευση με έμμισθη παραμονή στην ΕΕΑ του κουμπάρου του υφυπουργού αθλητισμού Νικόλαου Τζουλάκη και του Ηλία Αρκούδη, εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτοφανές φιάσκο της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, που είχε ως αποτέλεσμα την ουσιαστική νόθευση του πρωταθλήματος του 2020 και ως συνέπεια να έχει τεθεί σοβαρό θέμα ακεραιότητας του εν λόγω πρωταθλήματος.

Είναι πια πασιφανές ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό μόνο ως πεδίο «νταλαβεριών», παιχνιδιών εξουσίας και ωμών παρεμβάσεων. Το ότι συνεχώς επιμένει να «τρώει τα μούτρα του» είναι πια δικό του πρόβλημα και όσων τον επιλέγουν.

Όσοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας δια της ανοχής ή ακόμη και της στήριξής τους, του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει την προσωπική του ατζέντα με ανθρώπους που πρόσβαλαν βάναυσα τους πολίτες της περιοχής τους- και όχι μόνο- , θα κριθούν από τους ψηφοφόρους τους.

Εμείς πέρα από τις δικαστικές δικαιώσεις που απολαμβάνουμε συνεχώς από τη μέρα που η ΕΕΑ αποφάσισε να αντιπαρατεθεί μαζί μας, είμαστε σε αναμονή νέων αποφάσεων της δικαιοσύνης, που θα ολοκληρώσουν τον εξευτελισμό της επιτροπής στα μάτια και του τελευταίου φιλάθλου στη χώρα».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κατέβασε ρολά η εστίαση - Άδειασαν οι πλατείες

Κορυφώνεται η «βροχή» των διαττόντων Λεοντιδών και ακολουθεί μια... «ατέλειωτη» έκλειψη σελήνης!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης