Μπαρτσελόνα: «Δένει» τον Γκάβι με νέο συμβόλαιο και ρήτρα 1 δισ. ευρώ
Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι για τον Γκάβινα βάλει την υπογραφή του σε νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, το οποίο θα περιλαμβάνει ρήτρα αποχώρησης που φτάνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ
Οι«μπλαουγκράνα» έχουν φροντίσει ήδη να «δέσουν» στο «Καμπ Νόου» τους Φατί και Πέδρι, οι οποίοι έχουν υπογράψει συμβόλαιο για πολλά χρόνια με την ομάδα. Επόμενος στόχος της διοίκησης, είναι η περίπτωση του Γκάβι. Το συμβόλαιο του 17χρονου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και στόχος των Καταλανών είναι να το επεκτείνει για ακόμη τρία χρόνια.
Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με το «Esport3» οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας θα συναντηθούν σύντομα με τον ατζέντη του προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο τοποθέτησης ρήτρας αποχώρησης, η οποία θα φτάνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.
Ο Γκάβι, που ήδη αποκαλείται ο νέος Τσάβι, έχει καταγράψει ήδη 15 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, έχοντας μάλιστα και μία ασίστ, ενώ είναι ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της εθνικής ομάδας ανδρών της Ισπανίας, κάνοντας το ντεμπούτο του στον ημιτελικό του Nations League με την Ιταλία στο Μιλάνο.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.