Σοβαρές καταγγελίες Ανσαριφάρντ για εθνική Ιράν: «Φοράμε έναν χρόνο τα ίδια ρούχα»

Σοβαρές καταγγελίες Ανσαριφάρντ για εθνική Ιράν: «Φοράμε έναν χρόνο τα ίδια ρούχα»

O Καρίμ Ανσαριφάρντ απασφάλισε για την ελλιπή οργάνωση και τις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην εθνική Ιράν

karimm
Το Ιράν και η «παροικία» της ΑΕΚ με τους Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μοχαμαντί προελαύνουν στην κορυφή του ομίλου, ως η μόνη αήττητη ομάδα του 3ου γύρου μετά από πέντε αγωνιστικές στην ασιατική ζώνη κι ως το μεγάλο φαβορί για την απευθείας πρόκριση στο Κατάρ.

Μπορεί ο ιρανικός Τύπος να πλέκει το εγκώμιο της τριπλέτας της Ένωσης, ωστόσο, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν είχε να πει τα καλύτερα για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της εθνικής, καταγγέλοντας την ελλιπή οργάνωση και τις εκκρεμείς πληρωμές από μία... εξαφανισμένη ομοσπονδία.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο φορ του Δικεφάλου εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του ξέσπασε με ένα μακροσκελές post για τις συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουν, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι οι διεθνείς φοράνε τα ίδια ρούχα εδώ και έναν χρόνο και πως από τον περασμένο Ιούνιο δεν έχουν ακούσει νέα από τους παράγοντες της ομοσπονδίας!

«Εμείς, οι παίκτες της εθνικής ομάδας, με όλη μας τη δύναμη και τον ζήλο και με τη στήριξή σας, αξιότιμοι πολίτες του Ιράν, περάσαμε πρωτοπόροι στον όμιλο χωρίς ήττα ως τώρα.

Πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα περίεργα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εθνική ομάδα. Καταστάσεις που δεν αξίζουν στο όνομα της χώρας. Φοράμε τα ίδια ρούχα έναν χρόνο τώρα και πρέπει να τα πλένουμε για να τα ξαναφορέσουμε. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες κατά την διάρκεια της προπόνησης στον Λίβανο, αλλά η ομοσπονδία μας δεν διαμαρτυρήθηκε για τίποτα.

Οι παίκτες της εθνικής δεν έχουν λάβει ακόμα τα χρήματά τους, παρά τις υποσχέσεις που έλαβαν τους τελευταίους μήνες.

Μετά την πρόκριση στο Μπαχρέιν τον περασμένο Ιούνιο, δεν έχουμε άλλα νέα από τους παράγοντες της ομοσπονδίας. Συνήθισαν στις νίκες μας και αντί να μας στηρίζουν περισσότερο, μας έχουν κυριολεκτικά ξεχάσει. Αυτή η κατάσταση δεν ταιριάζει σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή των προκριματικών της Ασίας και ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η πρόσφατη νίκη κόντρα στον Λίβανο, με τους Ανσαριφάρντ-Μοχαμαντί να παιρνούν στο ματς ως αλλαγή, έφερε το Ιράν στην κορυφή με 13 βαθμούς και στο +8 από την 3η θέση. Σημειώνεται ότι οι δύο πρώτοι περνούν απευθείας στο Μουντιάλ, ενώ η 3η θέση οδηγεί σε μπαράζ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Υπό εξέταση να γίνει υποχρεωτική η τρίτη δόση στους άνω των 65, λέει ο Κοντογιώργης


Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου για ΜΕΘ που δεν στελεχώθηκαν σωστά

Προβάδισμα Λοβέρδου σε αυξημένη συμμετοχή και μειονέκτημα Γιώργου στο β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης