To ΝΒΑ έκανε σύσταση για τρίτη δόση εμβολίου σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές

To ΝΒΑ έκανε σύσταση για τρίτη δόση εμβολίου σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές

To NBA επιμένει στις κινήσεις πρόληψης κατά του κορωνοϊού και συνέστησε σε όλους τους εμπλεκόμενους στα του πρωταθλήματος να κάνουν την επόμενη δόση εμβολίου (2η δόση στο Johnson&Johnson και 3η στα υπόλοιπα εμβόλια)

Milwaukee Bucks vs San Antonio Spurs Full Game Highlights | October 23 | 2022 NBA Season
Η κορυφαία λίγκα του πλανήτη παίρνει νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Το ΝΒΑ σύστησε σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές να κάνουν και τη νέα δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν κάνει το μονοδοσικό Johnson & Johnson.

Η λίγκα και η Ένωση Παικτών δουλεύει για το καλό της δημόσιας υγείας και έχει συστήσει σε αυτούς που έχουν κάνει το Johnson&Johnson πριν από δύο μήνες να κάνουν τη νέα δόση. Επιπλέον αυτό αφορά σε όσους επέλεξαν Pfizer και Moderna και εμβολιάστηκαν 6 μήνες πριν ή νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν σε όλους όσοι έχουν σχέση με τη λίγκα, όσοι έχουν κάνει το Johnson & Johnson, συστήνεται το Pfizer ή Moderna στη νέα δόση. Εκείνοι που έκαναν Pfizer ή Moderna μπορούν να συνεχίσουν με οποιοδήποτε εμβόλιο είναι διαθέσιμο.

Μερικές ομάδες ήδη έχουν σχεδιάσει τον τρόπο που θα δώσουν την νέα δόση στους παίκτες, όταν γίνουν διαθέσιμες, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και φέτος αρκετοί παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί στον covid-19 όπως ο Τομπάιας Χάρις, ο Κέβιν Λοβ και ο Κρις Μίντλετον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης