Παρέδωσε το πριμ στην Εθνική πόλο ανδρών ο Μαρινάκης - «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με το άθλημα»

Παρέδωσε το πριμ στην Εθνική πόλο ανδρών ο Μαρινάκης - «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με το άθλημα»

Μετά την αναμέτρηση με τον Ιωνικό για την ένατη αγωνιστική της Super League, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» παρέδωσε την επιταγή των 100.000 ευρώ στην Εθνική, ενώ ακόμα 100.000 ευρώ θα δοθούν στους πυρόπληκτους

5422909
Το βράδυ της Κυριακής ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το πριμ των 200.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί στην Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για το ασημένιο ολυμπιακό της μετάλλιο. Ο Μαρινάκης παρέδωσε στην ομάδα την επιταγή στο V'AMMOS του Καραϊσκάκη όπου μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, έκανε το τραπέζι στην Εθνική.

«Είμαι περήφανος για το πόλο. Ήταν ένα άθλημα που το αγαπούσε και ο πατέρας μου ο Μιλτιάδης. Είχε ξεκινήσει από το πόλο ως έφορος τη δεκαετία του 1970 και είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτό το άθλημα. Κολυμπούσα και έπαιζα αγώνες. Μπράβο σας και για την κίνηση για το μισό πριμ στους πυρόπληκτους», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης προς τους πολίστες ενώ η επιταγή δόθηκε στον αρχηγό Γιάννη Φουντούλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfjwrf70clzl-se)


Ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στη συνέχεια και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό. Για τον πειραϊκό σύλλογο δε τόνισε πως «για τον Ολυμπιακό που είναι η πιο μεγάλη ομάδα» δεν πρέπει να πάνε χαμένοι οι κόποι μίας χρονιάς και πρέπει να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό πως το τμήμα πόλο των Πειραιωτών έχει μπάτζετ που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

5422911


Από τους πολίστες έλειπαν οι Παπαναστασίου, Αργυρόπουλος και Βλαχόπουλος που είναι εξωτερικό και ο Γκιουβέτσης. Ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής της ομάδας, έδωσε ως δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και ένα σκουφάκι για το Τόκιο και είδαν όλοι μαζί το Ολυμπιακός - Ιωνικός.

5422903
Κλείσιμο


Οι πολίστες από τις 200.000 ευρώ έδωσαν τις 100.000 στους πυρόπληκτους, που ήδη έχουν παραλάβει τα χρήματα. Επίσης ο Μαρινάκης κάλυψε και την εφορία που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

5422897



Πηγή: www.gazzetta.gr - Mega

Ειδήσεις σήμερα:

«Πόλεμος» κατά του νοσοκομείου Καλαμάτας από δικηγόρο μετά τη διασωλήνωση 37χρονης

Ήθελε να εμβολιαστεί ο μοναχός που κατέληξε λόγω Covid στο Άγιο Όρος και δεν τον άφηναν

Πρόταση δυσπιστίας ετοιμάζει η αντιπολίτευση στην Βόρεια Μακεδονία αν δεν παραιτηθεί μέχρι αύριο ο Ζάεφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης