Τάισον Φιούρι: Η ξέφρενη νύχτα με δύο θαυμάστριες, ενώ η γυναίκα και το νεογέννητο παιδί του τον περίμεναν σπίτι

Τάισον Φιούρι: Η ξέφρενη νύχτα με δύο θαυμάστριες, ενώ η γυναίκα και το νεογέννητο παιδί του τον περίμεναν σπίτι

Σε νέες περιπέτειες με δύο νεαρές καλλονές μπλέχτηκε ο διεθνούς φήμης Βρετανός μποξέρ, Τάισον Φιούρι - Πώς όλα ξεκίνησαν από μία... selfie

tyson-fury-0
Η ζωή του “Gypsy King”, όπως είναι το ψευδώνυμο του Τάισον Φιούρι λόγω της καταγωγής του από μια φυλή τσιγγάνων της Β. Ιρλανδίας, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος έφτασε να πίνει μπουκάλια ουίσκι καθημερινά και να κάνει χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, σχεδόν παρακαλώντας να μην ξυπνήσει ξανά. Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών τότε επέλεξε να παραιτηθεί από τους τίτλους του και να αφοσιωθεί στην προσπάθεια απεξάρτησης του από τα ναρκωτικά.

"Θυμάμαι πως έπινα όλη τη μέρα, δεν με ενδιέφερε τίποτα. Ήμουν σίγουρος ότι δεν είχα λόγο να ζω. Δεν με ενδιέφεραν τα λεφτά, η γυναίκα μου. Κανείς και τίποτα. Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Τότε αρρώστησε ο γιος μου. Ήταν μωρό. Έπεσα στα γόνατα και ζήτησα τη βοήθεια του Θεού. Από τότε προσεύχομαι κάθε βράδυ και βρήκα έναν σκοπό στη ζωή μου, την πυγμαχία», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Φιούρι.

fury_wilder
tyson


Τις τελευταίες ώρες ωστόσο το όνομα του πρωταγωνιστεί σε ένα ροζ σκάνδαλο με δύο θαυμάστριες του... Ειδικότερα, όπως εξομολογήθηκαν 21χρονη Στέλλα Καμπέλι και η 24χρονη Κάιλα Ντάουνι στη Sun, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής τους εξόδου, συνάντησαν τον διάσημο πυγμάχο, διασκεδάζοντας και πίνοντας με τη συντροφιά του.

Στη συνέχεια της βραδιάς οι δύο καλλονές ζήτησαν από τον αθλητή να φωτογραφηθούν μαζί του, ανεβάζοντας τα εν λόγω στιγμιότυπα στα σόσιαλ μίντια τους.

Απεναντίας, αντάλλαξαν τηλεφωνικά νούμερα, με τον Βρετανό να τους προτείνει να τον συνοδεύσουν σε ένα ξέφρενο πάρτι στο Μάντσεστερ που είχε διάρκεια οκτώ ώρες, ενόσω μάλιστα η σύζυγος του βρισκόταν σπίτι με το νεογέννητο μωρό τους!

furyyy
tysonfury


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης