Μετά τη συντριβή στο Βελιγράδι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Προφανώς, είναι ένα πολύ κακό βράδυ για εμάς, ίσως το χειρότερο. Είναι ντροπιαστικός ο τρόπος που αγωνιστήκαμε απόψε. Μπορώ να πω πολλά, αλλά προτιμώ να μιλήσω με την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα».
Όσον αφορά την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς, είπε: «Πιστεύετε ότι ένας παίκτης μπορεί να καλύψει αυτή τη διαφορά; Δεν νομίζω πως ένας παίκτης ή δυο παίκτες μπορούν να καλύψουν τέτοια διαφορά. Δεν νομίζω. Φυσικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά δεν έφταιξε η απουσία του».
Αναφορικά με τον ρυθμό του Ερυθρού Αστέρα και τον κόσμο, είπε: «Και τα δύο φταίνε. Το τέμπο ήταν πολύ υψηλό και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό. Παράλληλα, ήταν δύσκολος ο συνδυασμός που έγινε με την ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.