Βαζαίος: Στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής κολύμβησης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Βαζαίος: Στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής κολύμβησης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Το χρυσό μετάλλιο θα διεκδικήσει αύριο ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200 μέτρα μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας

vazaios
Πανηγυρικά προκρίθηκε στον τελικό των 200 μέτρων μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα, ο Ανδρέας Βαζαίος.

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να κερδίσει τους αντιπάλους του στην πρώτη προκριματική σειρά στο Καζάν, τερματίζοντας σε χρόνο 1:53.08.

Ετσι, αύριο στις 17:30 ώρα Ελλάδος θα διεκδικήσει το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην συγκεκριμένη διοργάνωση και όγδοο δικό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (25αρας ή 50αρας). Είναι ο κάτοχος του τίτλου από το 2019 στη Γλασκώβη όπου είχε κάνει και το πανελλήνιο ρεκόρ με 1:50.84.

Στην ίδια σειρά έπεσε και ο έτερος Ελληνας στο αγώνισμα, ο Γιώργος Σπανουδάκης. Τερμάτισε στην 5η θέση και 9η συνολικά με χρόνο 1:56.07 και ολοκλήρωσε την παρουσία του με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση καθώς σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ και πέρασε στην τρίτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα, στο αγώνισμα. Είναι πρώτος επιλαχών σε περίπτωση που αποσυρθεί κάποιος από τον αυριανό τελικό.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Πράσινο φως» από τις βρετανικές αρχές για το χάπι της Merck κατά του κορωνοϊού

100 επιπλέον περιπολικά τη νύχτα στους δρόμους της Αττικής

Ερευνα για την καταγγελία βιασμού καθηγήτριας από προϊστάμενό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης