Ο Ζλάταν στο Squid Game - «Τρελό» βίντεο με τον Νο1 Tik-Toker Khaby

Ο Ζλάταν στο Squid Game - «Τρελό» βίντεο με τον Νο1 Tik-Toker Khaby

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε μέχρι και... φρουρός από το «Squid Game», πρωταγωνιστώντας σε ένα βίντεο με τον «κολοσσό» του Tik-Tok, Khaby, το οποίο έγινε αμέσως viral

Zlatan2
Το βράδυ κυριαρχεί στο γήπεδο και ωθεί τη Μίλαν σε νίκες που «μυρίζουν»... Scudetto.

Όταν τελειώνουν οι υποχρεώσεις, επιστρέφει ξανά στον ρόλο της πιο viral περσόνας στον πλανήτη ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποφάσισε να κάνει «θόρυβο» μπαίνοντας στον κόσμο του Squid Game, προσαρμόζοντας τους κανόνες στα μέτρα του!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ ανέβασε βίντεο σε συνεργασία με τον Νο1 Tik-Toker στον πλανήτη, Khaby, στο οποίο εμφανίζεται ως μασκοφόρος φρουρός της σειράς-φαινόμενο του Netflix στην πίστα με τα γυάλινα σκαλοπάτια.

Όταν ο Khaby, γνώρισμα του οποίου είναι να μη μιλάει ποτέ στα βίντεό του και να παίρνει ένα ξεκαρδιστικό ύφος απορίας, φτάνει στην άλλη άκρη του παιχνιδιού δίχως να αγγίξει ούτε μία γυάλινη επιφάνεια, τότε ο Ζλάταν βγάζει τη μάσκα κι αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Αμέσως, κάνει νόημα... υπαναχώρησης στον Khaby, ο οποίος πέφτει στο «κενό» και το βίντεο κλείνει με τον Ζλάταν να υιοθετεί τη χειρονομία-σήμα κατατεθέν του Khaby, με το hashtag «Δικό μου παιχνίδι, δικοί μου κανόνες»!

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης