Ολυμπιακός: Ο Ονιεκουρού υπόσχεται πολλά γκολ στον Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ο Ονιεκουρού υπόσχεται πολλά γκολ στον Πέδρο Μαρτίνς

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την υπόσχεση του Ονιεκουρού ότι θα ανταποδώσει με γκολ την στήριξη του από τον Μαρτίνς

henry_osfp_xr
• Με ένα γκολ (τον περασμένο Αύγουστο, στο αδιάφορο 2-2 με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα) και μηδέν ασίστ στα 11 πρώτα παιχνίδια του στον Ολυμπιακό, ο Χένρι Ονιεκουρού δεν έχει κάνει και το…καλύτερο του ξεκίνημα με τα «ερυθρόλευκα».

• Ο Νιγηριανός διεθνής εξτρέμ υπόσχεται, πάντως, πολλά γκολ στον Πέδρο Μαρτίνς, στον οποίο θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει! Το δήλωσε ο ίδιος ο Ονιεκουρού μιλώντας στην πατρίδα του, προφανώς ενόψει της επικείμενης παρουσίας του εκεί στα επόμενα παιχνίδια της Νιγηρίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

• «Η ζωή μου στην Ελλάδα άρχισε υπέροχα», λέει στο AOIFootball.com. «Οι οπαδοί με υποδέχθηκαν πολύ καλά και οι συμπαίκτες μου και όλο το σταφ με βοήθησαν επίσης να προσαρμοστώ καλά. Και η σεζόν πάει καλά, είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα και επίσης πάμε καλά στην Ευρώπη».

• Και για τον εαυτό του σχολιάζει: «Σε προσωπικό επίπεδο, η έλλειψη γκολ είναι κάτι που με ανησυχεί, αλλά πιστεύω ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα επανέλθω στα καλύτερα μου στο σκοράρισμα και θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόουτς σε εμένα».

• Γενικά, ο Ονιεκουρού είναι πάντως ένας κυνηγός που σκοράρει. Πέρυσι, παίζοντας μόνο στο β΄ μισό της σεζόν με τη Γαλατασαράι πέτυχε πέντε γκολ (συν πέντε ασίστ) σε 15 συμμετοχές. Πρόπερσι είχε τη χειρότερη του περίοδο στο γκολ, σκοράροντας μόλις μία φορά σε 10 παιχνίδια (κι έχοντας και τρεις ασίστ), πάλι με τη Γαλατά, πάλι στο β΄ μισό της σεζόν. Αντίθετα, το 2018-19, σε ολόκληρη τότε σεζόν με τη Γαλατά έκανε 18 γκολ (συν έξι ασίστ)! και το 2017-18 είχε 10 γκολ (μηδέν ασίστ) στην Άντερλεχτ. Το ταβάνι του ήταν 25 γκολ (!) στο Βέλγιο, όπου είχε κι εννιά ασίστ, αλλά στο μακρινό πια 2016-17 με την Έουπεν.
oniekuru_osfp

• Βλέπουμε, δηλαδή, ότι τα νούμερα του είναι σε αρκετές σεζόν από πολύ καλά έως εντυπωσιακά καλά, κυρίως σε γκολ, αλλά και σε ασίστ. Στον Ολυμπιακό, ατυχώς φέτος, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, θυμίζει τη μοναδική του κακή σεζόν, πρόπερσι. Με το ανησυχητικό να είναι ότι έχει μία πτωτική πορεία στην καριέρα του, παρότι μόλις στα 24 προς 25 χρόνια του.

• Ο Μαρτίνς πράγματι, όπως παραδέχεται κι ο παίκτης, τον εμπιστεύεται, αφού τον έχει χρησιμοποιήσει ως βασικό εφτά φορές και τον έχει βάλει κι άλλες τέσσερις φορές αλλαγή, συνήθως όμως δίνοντας του πολύ χρόνο (π.χ. ένα ημίχρονο, 30 λεπτά). Ο Αφρικάνος διεθνής, όμως δεν ανταποκρίνεται: ένα ωραίο γκολάκι με πλασέ τον Αύγουστο και ένα καλό 30λεπτο με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη το Σεπτέμβριο είναι τα μόνα που θυμόμαστε.

Κλείσιμο
• Ο απολογισμός είναι πραγματικά απογοητευτικός, με το χειρότερο να είναι ότι όσο περνάει ο καιρός γίνεται και χειρότερο (!), προφανώς γιατί τον παίρνει από κάτω τον παίκτη από ψυχολογικής πλευράς. Είναι ενδεικτικό ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έπαιξε, είχε μόλις ένα σουτ!!!

ΠΗΓΗ:https://www.sport-fm.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης